Nej vi var inte uppe till tolvslaget


20121231-225141.jpg
I alla fall inte Matheo och jag. Matheo kämpade men klappade ut 21.30. Gullunge! Jag minns själv när man var liten och kämpade för att hålla sig vaken till midnatt.
20121231-225201.jpg20121231-225534.jpg20121231-225549.jpg
Mamma och Gustav dansade till Brasilianska liveband och gick ner till stranden för att se fyrverkerierna vid tolvslaget. Jag tänkte att jag får väl pussa min lilla prins på hans gosiga kind vid midnatt. Men småbarnsmorsa som jag är så missade även jag det.
20121231-230614.jpg
Vad gjorde ni igår? Var nyåret lyckat? Bakis? Några romantiska eller kanske pinsamma händelse? Berätta så ska jag se om jag kommer på nån smaskig nyårshistoria jag har varit med om. Haha, jag har många! ☺

Bloggvännerna har ordet

23 svar till “Nej vi var inte uppe till tolvslaget”


 1. Josefine skriver:

  Va mysigt!

  En av dina dagliga läsare gjorde följande…. http://www.jmgustafssons.com

  Stor kram

 2. Anna skriver:

  Mitt nyår var skit. Får man säga så?

 3. Lina skriver:

  Jadu mitt nyår var speciellt, jag var hemma hos en tjej kompis med henne o hennes pojkvän. De var lite tomt att inte ha någon pojkvän just då. Jag gör aldrig om det, men jag hade vart stressad inför nyår för att alla vänner jag går i skolan med bor över hela Sverige så det är svårt att träffa dom spontant. Så alternativet blev följa med familjen på middag med bara vuxna, sitta hemma själv, eller åka till min tjejkompis.

  Men jag deppar inte ihop fast än att jag aldrig i mina 18 år haft en bra riktigt bra nyår. Så jag har sagt till mig själv att de närmaste 15 åren ska jag inte fira nyår i Sverige utan någon annanstans i världen med förhoppningsvis med min stora kärlek.

  Jag skulle vilja höra din deppigaste nyår med inslag av pepp!

  KRAM

 4. Jennifer Sandström - student skriver:

  Myyys!

  Jag fick pussa min bästa tjejkompis på tolvslaget och i övrigt var det en lugn o fin kväll, ett gäng med middag o prat! Nästa år hoppas vi på att få fira utomlands, kanske rio de janeiro? Alternativt med min blivande prins, vem han nu är 😉

  Kram!

 5. Anita skriver:

  Jag fick pussa
  Min drömkille på 00:00 slaget. Finare än så blir det inte!

 6. Enas skriver:

  Men vilken stilig slips söta Matheo har! 😛 vart har ni köpt den? 🙂

 7. Fanny skriver:

  Hej Elaine

  Mitt nyår var den svåraste någonsins, det var första nyåret utan min mamma som gick bort i canser i sommar. Jag ville bara tacka dig och din blogg för en bra motivation och glädje den har givit mig, jag har säkert läst den i helt år nu, och slutat att läsa andra ”tomma” bloggar.

  Fina hälsningar till dig och din familj, från Island 🙂

 8. Sophia skriver:

  Jag låg hemna i någon form av magsjuka! Inte roligt ska jag säga, helt utslagen på soffan hela kvällen.. Gott nytt år fina Elaine

 9. Malin skriver:

  Jag åkte på en riktigt dunderförkylning på dagen. Jag gjorde det bästa av situationen. Tappade dock suget på att festa och myste i min Onepiece.
  Jag och mina nära och kära spelade Bingolotto. Jag vann 100 kronor. Jag blev glad. 🙂
  Sedan firade och skålade vi in 2013 när klockan blev 00:00 med Champagne. 🙂

 10. Ulrika skriver:

  Jag var och firade mammas man som fyllde 45 i förrgår. Det var god mat och gott sällskap med underhållning i form av singstar.
  Kvällen fick dock ett lite mindre roligt slut då det visade sig att nattbussarna på min linje var inställda pga halka. Så det blev till att traska 5 km i högklackade stövlar. Idag har jag en blåsa på en tå som täcker nästan hela tån, plus några små blåsor på andra tår.

 11. Frida skriver:

  För tre år sedan firade jag nyår med min då blivande pojkvän. Vi hade precis träffats och på nyårsafton konstaterade vi att Den Stora Kärleken slagit ner som en bomb och att vi antagligen skulle gifta oss en dag. Det var en härlig kväll att tänka tillbaka på igår när vi skålade in det nya året, lyckligt gifta och med en väldigt ny liten hemlighet i magen 🙂 Gott nytt år Elaine!

 12. Emma skriver:

  Er son är så himla söt! 🙂

 13. S skriver:

  Firade med syster, våra män och våra bebisar. Bebisarna somnade kl nio och vi andra åt massa god mat och skålade med champagne – underbart va det!
  Gott nytt år!

 14. Li skriver:

  jag jobbade hela natten pa nyar, inte jattekul. nar jag vandrade hem vid 7 pa morgonen helt sliten och trott sa sa en kille som jag motte pa vagen ”vad fin du ar, gott nytt ar” och jag sa forst bara ”tack, gott ny ar” och gick vidare men sedan vande jag mig om och sa ”vanta” och gav honom en kyss pa kinden for att jag blev sa glad 🙂 ar jag knapp och osvensk nu igen?

 15. Lone skriver:

  Jeg var på flyet hjem fra Dubai. Akkurat da slaget slo tolv telte piloten ned og rett etterpå lettet vi. Hånd i hånd med min elskede mann og full av gode ferieminner 😀 Ja, også var jeg ikke redd i det hele tatt på flyturen, jeg som har flyskrekk. Kanskje jeg ikke har det mer?!

 16. Jennie skriver:

  Gott nytt år, Elaine!
  Jag tillbringade årets nyår i Copacabana och det var riktigt häftigt!! Jag lyckades dock pricka in nån form av influensa lagom till igår och låg däckad hela dagen (bokstavligen talat: svimmade inne på Lojas Americanas! :)) men orkade mig ut några timmar i alla fall. Jag hade vita kläder på mig och försökte mig på lite funk-moves så kände mig nästan som en Carioca 🙂
  Jag var i Buzios i veckan och hade hoppats att springa på dig och berätta hur fantastisk du och din blogg är, men jag lyckades inte se dig. Så jag får säga det här: jag tycker verkligen om din blogg, det är den första jag läser varje dag (och min lista är ganska lång :)) och du inspirerar dina bloggläsare hur mycket som helst! Du verkar vara en underbar person och jag önskar dig och din familj ett härligt 2013! 🙂
  Kram
  Jennie

  • Elaine skriver:

   Åh jag hade blev helt överlycklig av att speinga in i en bloggvän i Buzios! Får hålla tummarna att vi springer in i varandra i Rio! Kram och krya❤

 17. Julia skriver:

  Mitt nyår kunde ha blivit katastrof pga superkalla fötter i converse, men räddades av en random söt pojke som höll om mig & höll mig varm under fyrverkerierna och även gav mig en nyårskyss vid tolvslaget. Såg honom inte igen efter det men är tacksam och glad för den halvtimmen jag fick spendera i hans varma famn. 😉

 18. Sanna skriver:

  Mitt nyår var det bästa i mitt liv. Började året i en ny stad, ny utbildning och få vänner. Slutade året i samma stad, med ett år avklarat på drömutbildningen och massa nya vänner och en del gamla vid min sida och hade bara så troligt roligt!

 19. Macilla skriver:

  Här blev det hemlagat trerätters med tillhörande väl utvald dryck och bingospel tillsammans med min sambo. Därefter blev det lite soffmys framför några avsnitt av How I met your mother. Pinsamt nog somnade vi båda till i soffan, vaknade till kvart i tolv för att borsta tänderna och prick 00.00 pussa varandra godnatt och krypa ned i sängen för att sova. När jag berättar det låter vi som värsta pensionärerna och inte som de 23 och 26 vi faktiskt är. Nåja för mig var det ett alldeles lagom och underbart nyårsfirande. Jag fick ta det lugnt, kramas med min sambo och vann dessutom 100 kr. Slapp också bakisdag idag 🙂

Lämna en kommentar