Måldag


Kan man verkligen ha mål när man sörjer? Ja, eller för mig så tror jag att det är bra. Det gäller bara att sätta rimliga mål + att målen jag satte förra veckan gjorde den här veckan fantastisk på sina sätt. Jag skulle träffa farfar och fick göra det fyra gånger. Jag hade ett mål att tatuera mig och gjorde det. Så varje gång jag lutar mig på min högra arm så får jag tröst genom att snegla ner på min tatuering. Det är skönt. Men jag har ändrat mig angående målen en smula, jag ska formulera dem till saker jag vill göra istället för att måste. För även om jag måste städa så vill jag det någonstans för resultatet är rent.

Mål förra veckan

Träna 6 gånger (nej, blev fyra gånger)

Hälsa på farfar <3 Det var sista veckan och ja, det blev fyra fina tillfällen. 

Boka och kanske till och med tatuera mig. Yes

Mål jag vill uppnå denna vecka

Köpa julklappar

Vara ok med att jag bara kommer träna två gånger

Köpa julklapp till och hälsa på Inger några gånger.

Ställa in autosvaret till mejlen, jag är ledig nu.

Krama om Elin som förlorade sin mormor dagen efter jag förlorade farfar

Och ni kära måldagssekt, vad blir era mål?

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Måldag”


 1. kristina skriver:

  Jag försöker undvika ordet måste hur gott det än går. Som du säger, finns det en anledning till måstet.

  Denna vecka vågar jag inte sätta så många mål för jag vet inte hur jag kommer att må. Jag har sån tandvärk och fått tid idag hos tandläkarn. Jag hoppas det blir så enkel behandling som möjligt, men att inte kunna äta, gapa, svälja eller sova funkar inte. Att man alltid blir så fundersam när man är sjuk, att man inte uppskattar allt när man är frisk.

  Så om allt går som jag vill. Så sjunger jag på onsdag med min kör. Jag har varit med och producerat konserten till och med, så vore fasligt trist om jag inte kan komma. Annars ska jag baka knäck, mysa med min dotter (för det är sista veckan som ensam mammaledig, sen är pappa hemma). Vi ska bland annat filma en vardag i vårt liv, mest för skoj skull. Fast ont i tanden, det tillhör inte vardagen.

  Kram!

 2. Ninni skriver:

  Var snäll mot dig själv nu, Elaine. Extra snäll. Kram!

 3. Annica skriver:

  Mina mål för veckan är att:
  – Läsa kursboken (litteraturseminarium på onsdag)
  – Vila mycket, minst en timme om eftermiddagarna/kvällarna där jag bara ligger ned.
  – Äta bra och nyttigt.

 4. Sandra skriver:

  – Jag ska ta vara på varje dag som går, njuta lite extra nu innan jul och att man får träffa alla härliga släktingar.
  – Komma på en storslagen julklapp/födelsedagspresent till min pojkvän som fyller år några dagar efter jul. Har du något tips till en kille? 🙂

  Kram

 5. sanna skriver:

  Fantastiskt bra med så tydlig uppföljning av mål.

Lämna en kommentar