”I have a mental suite – a shining armor like the Gladiator!”


Idag har jag två föreläsningar. Den första är redan avklarad. Det var en internationell publik och föreläsningen var på engelska. När jag pratade om att klä sig strategiskt så var det en deltagare som sa något himla härligt. Han sa:

Han: I have a mental suite when I speak!

Jag: Really? What is it?

Han: Have you seen the movie ”The Gladiator!”?

Det tycker jag var en härlig kommentar, att se sig själv som en Gladiator när man kliver upp och ska hålla presentationer eller ta till orda. Snacka Power! 🙂

Något som var ännu coolare var att han som sa det var nästan en kopia av Barack Obama. Herregud jag blev nästan lite starstruck när jag såg honom. Det gick så långt att jag bad om att få bli fotad med honom. Haha! 🙂

Jag och ”Barack Obama”! 🙂

/Elaine, hoppar i bilen för att föreläsa i Uppsala.

 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “”I have a mental suite – a shining armor like the Gladiator!””


 1. Lisa skriver:

  Vet du vad Elaine? För sex år sedan blev jag hotad till livet av ngn som ringde hem till mig mitt i natten. Jag är politiker och syns i tidningen då och då så kanske handlade det om ngt jag sagt. Upplägget på hotet var oerhört allvarligt och jag blev så in i helvete rädd. Jag kröp ut i köket för att få tag på en kniv innan jag ringde mina anhöriga som hämtade mig. Så rädd var jag! När allt detta hände så inträffade något fantastiskt. På en sekund fråntog den som ringde mig tryggheten i mitt eget hem. MEN, jag blev också förbannad på just det. För att stå ut använde jag ilskan och började (omedvetet) se mig själv som en krigare. Googlade en bild av xena, krigarprinsessan, som jag faktiskt identifierade mig själv med. Det var underbart att hitta en väg att inte bada vara en rädd kvinna utan bli en aktör som stod själv. Att se sig i en rustning var det jag gjorde och det var härligt. Det fungerar verkligen!

 2. Lotta skriver:

  Hej,
  vill tacka för en mysig blogg som man blir glad av!
  Satt och slösurfa på hemnet och hittade ett gavelradhus till salu i Järla sjö i Nacka och kom att tänka på dig/er. http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-5rum-jarla-sjo-nacka-kommun-jarla-sjovag-24-4364357
  Vet att ni tittat på hus i Nacka men vet inte vad ni tycker om radhus?
  Har ni varit och tittat på området Järla sjö? Det är som en mysig liten småstad med fruktträd eller bärbuskar i varje hörn. Jag har bott där i 11år och tyckte det var ett toppenställe, där man kan bada i järla sjön på sommaren och åka skridskor eller promenera på på vintern. Om det är så att ni inte är helt sålda på att det måste vara ett hus så skulle jag titta på Järla sjö!
  Mvh Lotta

 3. Mentala kostymer skriver:

  […] det här vara min mentala kostym av mig själv och så ska jag röra mig fram som en superwoman. Ungefär som den där underbara mannen på en av mina föreläsningar sa. Bara att hans mentala kost…. Har ni en mental kostym av er själva? Jag tror det kan vara bra att ha och kunna plocka fram vid […]

Lämna en kommentar