Så köper jag böcker


20120830-223221.jpg
Jag köper titlar som jag redan håller med om och det gör jag främst för att få fler argument till det jag redan är övertygad om. Det är ganska illa och trångsynt. Jag borde läsa sånt som jag inte tror på och få andra perspektiv, men vad skulle det vara…? Något som kan göra mig starkare. Hmmm… Igår åt jag en skål med glass, kanske en bok som berättar att glass är farligt? Nej, fy fan. No body puts my glass in the corner, farlig eller ofarlig jag tänker äta’t!

Har ni en bra morgon? Jag har det! Jag kan riktigt känna att semestern är slut och jobbtiderna har börjat, men jag gillar’t! Är fruktansvärt kär och stirrig på min man nu när han har sin nya frisyr. Visst är han väl het?! Jag tycker i alla fall det, majgaaad! Skulle Gud ha kontaktat mig för fem år sen och sagt ”Här är din man som jag har åt dig!”

20120830-223714.jpg
då hade jag skrikit ”Praiiiise the loooord, halleluja sweet Jesus!” och så hade jag dansat omkring som en svart kvinna från en frikyrka i Alabama.

20120831-124653.jpg
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Så köper jag böcker”


 1. Marie skriver:

  Ingen rör min glass heller! =D

 2. Marléne skriver:

  Jag kände precis likadant när min man kom hem med ny frilla ”Måns Zelmerlöv frillan” som frissan kallade den! 🙂 Helt plötsligt blev jag väldigt pirrig igen när jag såg honom och kände bara att ”Shit vilken hottie jag är gift med!”

 3. Joeeee skriver:

  Haha.. Låter alldeles lovely! Är uppe i det regniga Sthlm för en intervju, wish me good luck! Kram/J

 4. Janna skriver:

  Hahaha! Du är så härlig Elaine!

Lämna en kommentar