Godmorgon Borlänge här ska det föreläsas


20120830-081445.jpg 20120830-081518.jpg 20120830-081527.jpg

/Elaine, är så glad att hon har familjen med sig till jobbet.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Godmorgon Borlänge här ska det föreläsas”


 1. Marie skriver:

  Jag har lyssnat på några youtube-klipp från dina föreläsningar. Du verkar vara så himla grym! =)

 2. När jag är hemma i Sverige igen ska jag se till att gå på en av dina föreläsningar igen! Minns hur bra den var den jag var på för nu två år sedan. Det var första gången jag fick höra talas om dig och tänk vilken tur att jag av en ren slump följde med min kompis på den föreläsningen som hölls på högskolan i Jönköping, så blev jag introducerad för dig och även din blogg som var ganska ny då 😉
  Kram!

 3. Maia Dahlberg skriver:

  Snyggt snackat! Det bästa jag hört/sett på retorikområdet.
  Tack!

 4. Jess skriver:

  Gustav är ju bara FÖR snygg! Lyllos dig!
  Fast min kille är inte heller så pjåkig! 😉

 5. Mikael Sinko skriver:

  Vad säger du om tystnadens roll i retoriken? Socialdemokraterna ökar… fast de är tysta.

Lämna en kommentar