Bellas dyra toabesök i Barcelona


Idag skriver Bella om sitt dyra toalettbesök när vi var i Barcelona. Alltså så mycket som jag skrattade på flygplatsen! Gud vad kul vi har haft på våra resor Bella och jag!

20120830-105109.jpg
Förra året så var jag och Elaine i Barcelona över en helg, på flygplatsen på väg hem så sitter vi och äter och jag får i mig alldeles för mycket laktos. Ni som också är överkänsliga vet vad som händer då. Hur som helst, Elaine sitter i ett viktigt telefonsamtal innan vi ska kliva på planet och jag känner hur jag verkligen måste springa på toaletten. Det krisar liksom. Hur som helst, så kutar jag dit utan att säga till Elaine. Efter en stund inne på damtoan så inser jag att det såklart inte finns något toalettpapper. Fan tänker jag och börjar ropa till människorna i båsen runt omkring, ingen svarar och ingen vill ge mig papper (känner mig som Elaine i Seinfeld .. ). Efter ett tag har alla människor lämnat toaletten och jag sitter där helt själv och

Läs fortsättningen här!

20120830-110231.jpg
Klänningen ni ser köpte jag i Barcelona, har bara använt den en gång. Det är ju en partyklänning och jag partar inte så mycket längre, så den ska med till Bloppisen. 200 spänn kommer den kosta.
/Elaine, tycker att Bella är så sjukt rolig!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Bellas dyra toabesök i Barcelona”


 1. Therese skriver:

  Jag tycker det är så synd att hon har så många elaka människor som sitter och kommenterar hennes blogg, VARJE DAG. Hur orkar hon fortsätta blogga?

  • Cilla skriver:

   Har tänkt på det också, att det kan finnas så bittra och avundsjuka människor ? Att dom ens orkar, de är ju faktiskt bara att sluta läsa ?

 2. Det var absolut det roligaste inlägg Bella någonsin publicerat, haha!!

 3. elin skriver:

  ska jag skratta eller gråta? jag vet inte vad jag själv hadde gjort.. ”man tager, vad man haver ;)”

 4. Katarina skriver:

  Ja ibland kan man tycka synd om Bella ,men samtidigt är det lite som ordspråket säger”som man ropar får man svar”.Nätmobbing är aldrig försvarbart men Bella har mycket att lära av Elaine om hur man skapar en varm ton på sin blogg utan att den fördenskull blir utslätad.

Lämna en kommentar