Wicked med folk som inte bara tänker utan också gör


20120802-182841.jpg
Det här är Ingela. Vid 50 års ålder så valde hon att byta bana och plugga till kock. Sen startade hon ett grymt ställe på Liljeholmskajen Wicked Food and Coffeehouse.
20120802-183058.jpg

20120802-183108.jpg

20120802-183137.jpg
Gustav och jag käkar lunch var och varannan dag där, så himla fräsch och god mat där. Dom tillagar allt på plats, inget halvfabrikat eller så. Saken är den att hon bor granne med monsterrestaurangen Primo Ciao Ciao – som också är toppen! Men jag vill uppmuntra och stötta folk som gör sin egen grej och gör det riktigt bra – Ingela gör det. Så har ni vägarna förbi Liljeholmskajen, köp gärna en take away sallad hos Ingela och sätt dig vid bryggan och dingla med benen över bryggan.❤

20120802-183939.jpg
/Elaine, åt salladen på plats för det var himla trevligt där.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Wicked med folk som inte bara tänker utan också gör”


 1. Nadia skriver:

  Åt där i måndags, så Hilma goda och fräscha sallader och super trevlig kock 😉 rekommenderar det till alla jag känner!

 2. Cecilia skriver:

  Tack för tipset, dit måste jag gå någon dag!

 3. Marie skriver:

  Deal! Jag går dit nästa gång jag är där! =)

 4. Josephine skriver:

  Hej Elaine!
  Har följt med Isabella sedan år tillbaka och fann äntligen också din blogg och oj vad jag blev imponerad! Det måste jag ju ha blivit då jag faktiskt sträckläste de 54 första sidorna, så mycket att jag kom tillbaka till din förlossning. Flitig bloggerska du 🙂 Du har ett bra sätt och skriva, och du lyckas faktiskt i din stil – att fånga läsarens uppmärksamhet.

  Jag jobbar själv som lärare och det här med retorik är ju hiskeligt spännande, och man lär sig varje dag något nytt när man står framför sina elever. Därtill har jag en dotter på 18 månader, så att se hur du även tacklas mammarollen är bonus därpå.

  Det är sällan nuförtiden jag hittar inspirerande eller intressanta bloggar, och sanningen att säga så har jag minskat på bloggläsande under senaste åren (är 28 år och hållit på en tid om man säger så..) men din skall jag absolut fortsätta följa.

  Jag förstår väl att du och Isabella är vänner, ni verkar otroligt drivna och ambitiösa båda två! Och jag är imponerad att du orkar satsa på träning och jobbet, trots barnet. Min dotter var bara 6 månader då jag återgick till jobbet, vilket jag fick ta lite skit för, men sen igen vet nog alla bäst själv vad som lönar sig. Sen har ju lärare inte heller 40h arbetsveckor i traditionell mening..

  Nåväl, jag har en tendens att bli långrandig då jag väl fått för mig att kommentera (vilket händer rätt sällan i dessa dagar) så nu skall jag sluta.
  Ville bara uttrycka min åsikt om din blogg, och din person, som verkar båda varma och ärliga.

  All lycka i framtiden
  Mvh,
  Josephine från Finland (kom hit o föreläs vet jag!)

Lämna en kommentar