Godmorgon världen


20120802-064715.jpg
I natt har Matheo och jag låtit Gustav sova hela natten. Det är bra att turas om lite så att en av oss kan fungera bättre under dagen. Man blir knäpp av för lite sömn och nu höll både Gustav och jag bli lite knäppa. Natten har i alla fall gått bra, det är så mysigt att hänga med Matheo. Nu har han joddlat (haha, jollrat skulle det stå) i mitt knä i någon halvtimme, sen blev han trött. Myskillen❤

20120802-065028.jpg 20120802-065102.jpg

20120802-065119.jpg
Saker som står på agendan är självfallet träning – promenad, knäböj, planka och armhävingar. Utöver det så ska jag träna med David klockan 16.00. Sen är det nog mest vardagssysslor och lite bloggande – har tänkt en massa och då måste jag få ur mig det i bloggen som vanligt.❤

Stefan fyller år idag, så jag ska komma på en bra present till honom.

/Elaine, ska passa på att sova lite till nu när Theo har somnat.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Godmorgon världen”


  1. Annica skriver:

    God morgon till er också, ni söta. =o) Sitter här och har precis packat resväskan, ska till Växjö och Karl-Oscardagarna samt RIXFM-festivalen som pågår i helgen. Kikar in på din blogg, Elaine och blir så glad att du anar inte. Du får mig alltid att le med din positiva tankesätt och ja, hur du smittar oss andra som läser här. Så ett stort tack för det! =)

  2. Cecilia skriver:

    Åh va mysigt! Vilken liten sötis han är, er lille Matheo!

  3. @Annica: Karl-Oscardagarna! Vilka minnen det väckte att läsa din kommentar. /fd Växjöbo

  4. Monica skriver:

    Hej Elaine! Gud så fin han är!!! Måste få fråga om ni har börjat med ersättning och isf hur det går? Eller helammar du fortfarande? Kram monica

Lämna en kommentar