Min älskade familj och om att vara mätt på livet…


20120801-123315.jpg

20120801-123704.jpg
Min kusin Kattis ringde och frågade om jag skulle haka på henne och Oliver till farfar. Det kunde jag inte tacka nej till, det är så härligt att åka dit ihop för då är det lättare att hålla upp optimismen ihop. Farfar är mätt på livet kan man säga, han tycker att det kan räcka nu. Visst gör det ont att höra, men samtidigt så är ju det ett fantastiskt skede. Att få leva lyckligt och friskt fram tills att man blir 90,5 år och sedan känna sig mätt på livet istället för att fortfarande vara hungrig på livet och vara döende. Farfar var på helt ok humör, han sa att han ”själs kärlek” kommer och hälsar på imorgon – det är Inger.❤

20120801-135113.jpg

20120801-135124.jpg
Det var underbart att träffa Kattis och hennes ”lilla” Oliver – herregud vad stor han har blivit. Kattis är en av de starkaste personerna jag känner – både mentalt och fysiskt. Haha, jag har fortfarande inte tagit henne i en brottningsmatch än, vi har gjort det varje år sedan vi var små. Här är Kattis och Oliver, tänk att Matheo ska bli så stor. ❤

20120801-135405.jpg
Vi åt en lunch och pratade barndomsminnen efter besöket hos farfar. Vi minns när vi hade stora planer på att göra en grodcirkus när vi var små. Vi fångade grodor i skogen och byggde små hinder som grodorna skulle hoppa över. Vi tänkte att publiken skulle helt galna av beundran. Haha! 🙂 jag älskar barns drömmar.

20120801-135804.jpg
Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Min älskade familj och om att vara mätt på livet…”


 1. Nkosazana skriver:

  Coke är väl inte till barnet på sista bilden?

  • samvetet skriver:

   Men hallå Nkosazana, läser du bloggen eller jobbar du på spionavdelningen på barnavårdscentralen? Köp nya brillor med skärpt perspektivseende så ser du att enligt västerländsk dukning står glaset nära den tallrik där den som ska inta drycken sitter vid, i detta fall fotografen. Tallriken från vilken barnet avnjuter sin tallrik saknar glas. Förlåt om jag låter sanningens irriterad men det var just det jag blev av att läsa ett klokt inlägg om livets olika skeenden o sedan läsa din kommwntar. Självklart är coken inte till barnet, kan jag tänka mig att svar på din fråga skulle vara, så nu slipper du fundera, o njut istället av blogginläggets riktiga innehåll

   • Nkosazana skriver:

    Ursäkta? jag vet inte allt, jag vet dock att läsk och barn är väldigt populärt. På mina älta barns dagis så får flera barn läsk med sig hemifrån.

    Men jag ska hålla mina kommentarer för mig själv.

    • Helena skriver:

     Och om det hade varit barnets då? Det kanske inte är så lämpligt att ge läsk till barn, men den utan skuld kan väl kasta första stenen isåfall.

 2. sara skriver:

  gud vilken fin bild på era händer<3

 3. Malin skriver:

  Jaa, älskar bilden på era händer tillsammans! Ta med storkameran nästa gång och ta några sådana bilder – tänk så fint det vore inramat!

  Min fiancés morfar är lite så – mätt på livet. Ganska surmulen dock, men det är väldigt roligt att försöka få honom att skratta. Han garvar bara ÅT människor numera, inte med – it’s a challenge 😉

Lämna en kommentar