Mot Winterviken


Idag är Matheo och jag själva, veckans utmaning; motion varje dag, fortsätter.

20120702-121356.jpg

20120702-121403.jpg
Jag har laddat ner appen Runkeeper som är GG gratis och grym!

20120702-121521.jpg
Visst det går inte snabbt med barnvagn, men jag får se exakt hur långt jag går. Sen har jag en belöning borta vid winterviken : fika med Daniela och Marie.

Hur ser er dag ut?
/Elaine, älskar vardagsmål och belöningar.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Mot Winterviken”


 1. Fia skriver:

  Ett litet viktväktartips nu på sommaren – Pressa egen fruktjuice och köp isglassformar och frys in! 0 points och skönt att ha något att smaska på om det är supervarmt eller om partnern och andra gör det. Eller så blir det som hemma hos mig, den hemmagjorda isglassen blir favorit hos alla 🙂

 2. Cecilia skriver:

  Du måste testa Endomondo också! Jag tycker den appen är ännu bättre än Runkeeper. Gratis även den! Hoppas att du och lille Matheo får en skön dag!

 3. Grymt bra app är det, använder den hela tiden nu när jag tränar för halvmara i oktober. Heja dig!

 4. Jasmin skriver:

  Hej! När svarar du på frågestunden? Har jag kanske missat det? Ha en toppen dag!! Kramar

 5. Ema skriver:

  Tycker verkligen om att gå in på din blogg då det gör mig så glad varje gång, att jag heller inte läst en enda negativ kommentar är underbart och visar på att fler älskar detta lika mycket som jag!

  Undrar om din bok ”Härskarteknik” kommer komma ut i pocketform igen?Jag tror det är precis den jag skulle behöva läsa då jag startat ett nytt företag med två killar (ska dessutom tvinga dem att läsa den så att alla kan bejaka sitt eget beteende, härskarteknik kan säkert komma i alla dess former och på samma sätt som man inte vill bli utsatt för det vill jag heller inte glömma mitt eget beteende då vi kommer verka inom naturlig kvinnoindustri).

Lämna en kommentar