Frukost med en bästis


Godmorgon mina finingar, idag sov jag ut! Vaknade upp alldeles lycklig för jag ska få en massa lyxbesök idag. Daniela, min barndomsvän är här på frukost, vi bubblar om det härliga förflutna och den ännu härligare framtiden.Vi har varit med om så mycket skoj, får berätta mer sen.

Idag har jag förresten en hot mama dag trots att jag är big mama – finns egentligen ingen motsättning. Men det är så skönt att kunna ha snyggdagar trots att det är precis i slutet av graviditeten.

Snart är min älskade mage borta, knoddens lilla hus. Jag kommer sakna den faktiskt… eller nej, jag kommer vara så uppfylld av knodden.

Hoppas att ni mår toppen! Jag tycker om er så himla mycket ska ni veta, läser era kommentarer och blir alldeles varm. Så kul att ni börjat prata med varandra också, ger varandra råd och tips. Himla kul att se.

Stor megapuss!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Frukost med en bästis”


 1. Matilda skriver:

  Två veckor utan mage men med världens sötaste bebis hos mig så grinar jag när jag ser bilder på gravidmagen jag hade. Jag saknar den!

 2. Cecilia skriver:

  Vad fin du är Eleine! Ha en bra dag 🙂

 3. G.O.S skriver:

  man är som vackrast när man är höggravid, underbart med frukost men väninna.

 4. Sarah skriver:

  Du ser strålande ut! Big hot fantastic mama! Jag börjar dock bli lite otålig nu, går in flera gånger om dagen för att få se bilder av en bebis och inte av magen, men men, jag får väl helt enkelt nöja mig med magbilder några dagar till 🙂 Och du, när det är dags; lycka till! Jag håller mina tummar och tår för att ni kommer må bra alla tre. Kram.

 5. Sandra skriver:

  Min son är snart 6 månader och jag saknar min gravidmage varje dag,du ser strålande ut!!
  Ha en toppen dag…

 6. Erik skriver:

  Vad mysigt! 🙂

 7. Ella skriver:

  Åh jag saknade INTE min stora mage! Njöt speciellt av känslan att kunna ligga (bekvämt) på rygg igen – så härligt! Dessutom med en liten ljuvlig knodd på magen istället för inuti 🙂 Lycka till nu, vad spännande det är att följa din blogg. Tack för att du delar med dig så mycket, och lycka till nu, hot mama!!

 8. WOW, du är verkligen supersnygg Elaine! 🙂

Lämna en kommentar