Från uttråkad till peppad


Hej på er finingar Det är onsdag och åtta dagar kvar tills knodden kommer. Snacka om att vara i väntans tider. Jag vaknade upp idag och kände mig uttråkad, det var en konstig känsla. Hur kan man vakna och känna sig uttråkad det första man gör? Det händer i alla fall lite roliga saker idag. Jag ska till Deshimona och få håret tvättat och stylat, sen har vi möte med produktionsbolaget och får lite besked om tv-idéerna. Håller tummarna!

Jag ägnar morgonen åt att titta igenom en massa foton, härligt vad glad man kan bli av det. Slår på den här låten och ögnar genom foton och känner mig inte så uttråkad längre. Slå gärna på den ni med.

Gustav och jag på landstället för två somrar sedan, tillsammans i två år och så jävla kära.

Jag är fortfarande galet kär i min älskade man.

Min älskade Jossan och jag på min 29-års fest, busiga och lyckliga som få.

Älskade lilla Noe när hon var en liten knodd! PLUTT!!

Min vackra kusin Lucette med Estelle när hon var en liten knoddas.

Typiskt kort som Gustav tycker om att knäppa på mig, när jag ser ”söt” ut tycker han.

Eller när mas sover och ser helt missanpassad ut, lustigt med killar och att det gillar det där naturliga. 🙂

Jag i mitt röda hår midsommar 2010. Minns bara att jag var så lycklig.

/Elaine, funderar på att ta en tur med bilen helt själv för första gången….

;

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Från uttråkad till peppad”


  1. Sofia skriver:

    hehe Elaine det är inte måndag idag 😀

  2. Anna-Yoga skriver:

    Älskar din prickiga klänning. Förmodar att den inte går att få tag på längre…märke? Gillar formen och fallet. Modellen kanske finns kvar hos märket?? Tack för din fina blogg och alla dina fina tankar om livet . Hoppas du tog en sväng med bilen själv. Finns inget härligare än de första bilkörningarna helt själv – lyckoskrik får man göra i bilen då! 😉 Anna

  3. Åsa F skriver:

    @Anna-Yoga, det finns en liknande på vamlingsbolaget på Åsögatan, har en och den är väldigt lik.

Lämna en kommentar