Tusan vad gott!!


Frukost idag.

20120529-094324.jpg

När jag tränade som mest så var keso eller kesella med bär en måltid varje dag. Idag åt jag keso med jordgubbar till frukost och vad min kropp blev glad av det. Det var nog första gången på väldigt länge som jag åt något nyttigt. Oj, vad jag kommer dela med mig av recept och måltider i sommar när jag är mammaledig. Knodden kommer få riktigt bra grejer från bröstmjölken. Näringsrikt och allt sånt där bra.

Middag igår

20120529-094329.jpgGustav och jag svängde förbi Jossan och Crille igår – vi är typ gifta med dom. Crille introducerade en sån bra serie till oss – Suits. Det var så rolig rapp och inspirerande. Jag vill bo i New York och ha på mig en massa snygga kläder, så känner jag när jag ser serien.

Jag ska ha så snygga business outfits i höst, läääängtar!

Hur mår ni? Händer det något kul idag eller bara en helt vanlig tisdag på jobbet eller i plugget?

Puss från Elaine

 

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Tusan vad gott!!”


 1. Camilla skriver:

  Åh vad du är inspirerande! Jag halkade in på din blogg alldeles efter bröllopet och har sedan dess kikat in nästintill dagligen. Du bjuder på starkt, tänkvärt, roligt, vardagligt, festligt, underhållande, klokt, upp och ner. Jag är blott 22 år och tar in alla intryck och smakar på de kloka ord du förmedlar. Tack!

  I övrigt är jag idag ledig från heltidsjobbet och ska göra det allra sista på min halvfartskurs som avslutas på fredag. Det ska bli skönt att gå ner på 100% sysselsättning och kunna nyttja lediga dagar till annat än plugg!

 2. Johanna skriver:

  Oh my…!!! Har ni lyckats missa Suites?! Bästa bästa serien!! Kul att ni blivit introducerade, love it! Strecksåg i princip hela första säsongen och det ryktas om en ny till sommaren. Längtar!!! 🙂

 3. Jennifer Sandström - Utbytesstudent skriver:

  Mums! Ser fram emot din mama-going-back-to-fit-blogg 😉 Det är en vanlig tisdag på jobbet i hemtjänsten och utanför stormar det och haglar om vart annat, är cirka 5 grader. Var glad att du bor i Sthlm, haha. Kram!

 4. Annica skriver:

  Åh vad gott det ser ut. 🙂
  Själv har jag haft en frukostdejt med min svärmor, är just nu på en föreläsning på skolan. Efter lunch har jag vårdcentralen och två andra ärenden att göra. Ikväll blir det att lyssna på Bellas ”from blog to brand”.

 5. Theresia skriver:

  En helt vanlig dag hemma. Men jag åt också jordgubbar till frukost! Mumma!!!

 6. Anna skriver:

  Oj vad sugen jag blev nu!! 🙂
  Jag är hemma med min äldsta lilla bebis som har vattkoppor. Hon är 4 år och världens härligaste, trots kliande koppor!
  Hoppas du får en härlig dag! Kram

 7. anna skriver:

  Idag är en dag jag säger TAAAACK ELAINE!! Jag är i slutet av min utbildning och snart väntar kandidatexamen, idag var det dags för opponeringen på c-uppsatsen. Jag skulle opponera på en uppsats som handlade mycket om politiskt retorik, och din bok och din blogg hjälpte mig verkligen att göra en riktigt bra opponering på ämnet. Thank you!

  • Elaine skriver:

   HURRAAAA!!! Gud vad glad jag blir att du rockade oppneringen och att boken hjälpte dig! You are soooo welcome!

 8. Elsa skriver:

  Hej, en nyfiken fråga. Vill du tala om på vilket sjukhus du ska föda?
  Med vänlig hälsning, Elsa

 9. Inna skriver:

  Hej!
  Jag har sett till att äta en lagom mängd kolhydrater (av det bra slaget) under graviditet för bebisens välbefinnande. Jag har tänkt skära ner på kolhydrater när bebisen kommer ut för att få bort lite gravidpluffs. Nu har jag dock läst på flera ställa att man ska passa sig för att dra ner för mycket för att det ketoner som bildas vid lågkolhydrat kost går ut i bröstmjölken vilket inte är bra för barnet. Har för mig att du har en kostrådgivare som förespråkar LCHF. Kan inte du fråga vad han/hon har för åsikter kring det där? Jag kommer nog inte dra ner helt på kolhydrater iofs för jag tappar i vikt för snabbt då, men jag är väldigt kostintresserad och det vore kul att veta.

 10. Julia skriver:

  Gud vad gott med jordgubbar & keso! Keso är ju så fantastiskt till det allra mesta och jordgubbar hintar väl om att det är sommar på gång:)
  Jag pluggar på min allra sista tenta för denna terminen som jag skriver på fredag & sen är det sommarlov och jag har gjort färdigt halva min utbildning. Jippi! Och när tentan äntligen är skriven är det dags att börja packa inför vår flytt till vårt drömhus som vi gör om drygt 2veckor. Åh, Junimånad kan inte bli bättre! Lycka till med bebisen som säkert kommer snabbare än du tror:)

 11. Emma skriver:

  Jag sitter och råpluggar inför sista tentan för terminen på fredag, världens tråkigaste ämne och har skjutit upp det alldeledes för länge, men på fredag kl 12 är jag fri!!!

 12. Felicia skriver:

  Jag sitter och ska nu, alldeles för sent börja skriva på årets sista hemtenta som ska in på torsdag morgon. Kunde såklart inte låta bli att börja morgonen med att gå in här..och fastna… 🙂 Önskar dig en härlig dag världens finaste Elaine! Och snart kommer knodden – längtar!

 13. Tina skriver:

  Här är en till med VAB-dag. Dock glad och energisk tjej så i morgon är det tillbaka till förskolan. På förmiddagen har vi byggt koja, myst i soffan med långfrukost och Bolibompa och nu kom vi precis hem efter ett snabbt besök i Täby C. Några ärenden och därefter glass i solen. Ikväll ska jag iväg på middag med två av mina bästa vänner. En väldigt bra dag 🙂

Lämna en kommentar