Söndagmorgon


Gustav och jag ligger och slötittar på the Wire. Jag har en stor mage och en stor kärlek i mitt knä.

20120527-093002.jpg
Sen har jag körkort också, livet känns himla härligt just nu. Gustav ska fira mig genom att bjuda mig på brunch på Långbropark. Pratade precis av mamma och hon gav ett glädjetjut och tyckte det var så kul att hennes ”lilla” dotter hade tagit körkort. Haha, det var verkligen på tiden. Men jag måste säga att det är något jag hade kunnat säga som tonåring, något i stil med ”Alltså, jag kommer ta körkort typ två veckor innan jag föder och 100 år.”

Förresten, hur härligt var det inte att Loreen vann. Galet! Hon är så stor nu!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Söndagmorgon”


 1. Ida skriver:

  Åh, så fint! 🙂

  Ville bara säga stort grattis till körkortet! Min sambo överraskade mig med att ha tagit körkort till min födelsedag i början på maj. Det har underlättat något enormt att båda nu har körkort, speciellt eftersom vi har en bebis. Hade varit toppen om han hade fixat det innan lillkillen kom men bättre sent än aldrig 🙂

  Tack för all inspiration som du ger mig dagligen!

 2. Annie skriver:

  Stort GRATTIS till körkortet 🙂 Det är du värd, som du har kämpat 😀 Ha en finfin söndag!

 3. Johanna skriver:

  Åh” GRATTIS till körkortet! Sjukt bra kämpat 🙂

 4. Linnéa skriver:

  Stort grattis till körkortet! Jag har följt dig länge och blir jättepeppad av att du klarade det! jag har uppkörning och prov på torsdag, det börjar bli nervöst nu..

Lämna en kommentar