Frulle med Hanna & Gustav


Godmorgon fingar, hade ni en bra Valborg? Gustav, Hanna och jag chillade hemma hos oss, sen fick Hanna inviga vårt gästrum. Jag har övertygat Gustav om att den gräsliga sackosäcken kan ligga bakom soffan i vardagsrummet och vara hans tv-spelssäck.

20120501-194736.jpg
Den idéen köpte han, så nu står knoddens säng tillfälligt i sitt framtida rum. . Men visst är det så mycket finare utan säcken i hörnet och med gardinerna?

Innan

Nu

(Speglarna och tavlan sitter som sten, var inte oroliga.)

20120501-103933.jpg

20120501-104024.jpg
Hanna sov jättegott, nu väntar vi bara på nästa tassel från Boheme, den här har jag bara på prov för att testa färgen. Jag tror vi kör på den färgen ni ser på bilden, det stod mellan den och turkos men jag tycker det är fint när det bryter av lite. Rött och grönt är kontrastfärger, så de bryter fint mot varandra och förstärker färgintrycket. Mintgrön och lite aprikosröd blir därför perfekt brytning.

Nu är vårt rum luftigt igen, men knoddens säng ska ju tillbaka så fort h@n är ute.

20120501-104401.jpg

20120501-104406.jpg
Sen när knodden flyttar in i sitt rum så tror jag att en låg mörkbrun lite antik byrå skulle vara fin under spegeln i vårt rum.

20120501-104505.jpg
Nu äter vi frulle, om några timmar har jag dubbel körlektion med Maths. Vi ska köra runt i mitt uppkörningsområde Sollentuna. Oj vad fattig jag är nu efter 20 körlektioner. Berättar mer sen.

/Elaine, känner att antalet kronor i plånkan påminner om studenttider

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Frulle med Hanna & Gustav”


 1. Erik skriver:

  Snygg färg på tassels mot väggen! Och kul med färger i rum för barn. Var hittade du spegeln? Jag vill ha en likadan 🙂

 2. Carolina skriver:

  åh nej, jag tycker att det känns lite luciaaktigt med rött band mot vita gardiner.. men det kanske inte är lika rött i verkligheten? Annars så känns lillrummet jättefint och fräscht!

 3. Johanna skriver:

  Jag hade spjälsängen i lillens rum första tiden men när hon kom ut flyttades hon in i sovrummet. Nu känns dock sängen superstor så hon sover i en bärkasse intill sängen :-). Känns tryggare så.

  • Theodora skriver:

   Tänkte skriva detsamma. Jag tänkte ”hur orkar hon springa fram och tillbaka flera gånger per natt”. Men det gör man kanske 🙂 Testa kan man ju alltid. Jag har själv spjälsängen tätt intill min sida av sängen och i den står en korg. Sängen är ju SÅ stor för den illa och dom vill ju gärna ha lite ombonat. Det kan man ju dock göra i en spjälsäng också.

 4. Theodora skriver:

  Jag tänkte på det, hur funderar du kring amning? Ska du amma? Vad tycker du generellt om amning? Offentligt osv? Hade varit kul med lite tankar kring det. Om du inte redan skrivit och jag missat vill säga?!

  • Elaine skriver:

   Jag skulle vilja amma ett helt år om det går! Hört att det är bra grejer i bröstmjölken. I Brasilien ammar de i två år och deras ungar blir inte sjuka, MEN jag kommer tycka att det känns konstigt att amma om knodden kan prata. K

   • Theodora skriver:

    Härligt! Tycker att fler och fler hoppar över amningen då det finns så bra ersättning. Jag måste säga att det är väldigt behändigt att amma. Man behöver aldrig tänka på mat till barnet eller gå upp på natten för att blanda i flaska osv. Finns ju dock nackdelar också, men det finns det med allt 🙂 Sen får du upptäcka dom själv, om du ens gör det 🙂
    Lycka till mer slutspurten av graviditeten och se till att njuta. Sex veckorna efter förlossningen är långa och jag vill inget hellre än att ta ett bad 🙂 Så ta gärna ett bad för mig (jag brukar inte ligga i så länge eftersom jag blir rastlös och börjaratt svettas, så tjänsten går fort!). 🙂

Lämna en kommentar