Förortsmorsa hälsar Meryem godmorgon


Imorse gick jag upp, virade in mig in en filt och fortsatte skrivrejset! Helt plötsligt får jag se Meryem på gatan väntandes på bussen, min träningsdejt för dagen. Vad gör jag? Jag gör som alla förortsmammor i Bredäng gjorde när jag växte upp. Jag klev ut barfota på balkongen och ropade ”Meryeeeeem” och lilla Meryem kom springandes som en 10-åring som hade lekt i parken. Vilken noatlgitripp vi fick och vilket kort Meryem fick av mig. 🙂 jag bjuder på den, dagens business outfit: lila filt från Mio!

20120229-084448.jpg
/Elaine, närmar sig mållinjen i skrivandet!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Förortsmorsa hälsar Meryem godmorgon”


 1. Meryem skriver:

  Underbart!

 2. Cecilia skriver:

  Haha, vilken skön bild!!

 3. Anna-Karin skriver:

  Bara papiljotter som saknas, och tofflor med tofsar : ) Skön bild!

 4. Pascale skriver:

  Hahaha! Förortsmorsan! Fick verkligen flashbacks från när man var liten och någons mamma ropade att de barnet skulle hem. Haha!

Lämna en kommentar