Det här med tanttrosor och American Aparel


Jag hittade ett par rejäla trosor som går upp över magen nedanför bröstet. Jag fattar inte hur en normal människa köper sånna bara för att hotta till det, jag tror inte någon skulle tända på det. Men gissa om jag var glad när jag hittade dem och de inte skär in i mitten av magen utan nedanför bröstet. Jag vet asfult, men superskönt!

Men så fick jag ett problem

Spetsen syns igenom t-shirten och ingen vill avslöja att hon har på sig grannys panties!

Men jag löste det.

Kjolen är från American Apparel, sjukt skön och stickad. Kommer jag behålla till vardags efter graviditeten, bra stretch och superskön.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Det här med tanttrosor och American Aparel”


 1. Johanna skriver:

  Haha ja men perfekt med en sådan kjol och sen riktigt proffsigt ut! Tycker den är riktigt snyggt och ännu bättre att du funkar både nu och sen. Det finns riktiga kap på AA…även fast jag helt hade glömt bort den affären.

 2. Johanna skriver:

  När man har gått ner 45 kilo i vikt så är sådana där trosor lite nödvändiga….

 3. Klara skriver:

  Du är helt underbar Elaine!

 4. Tina skriver:

  Hej!
  Jag säger bara en sak: Maggördel eller magmudd!!! Finns på HM, dom är sådär sköna men P:O:P (polar o pyret) har en variant som är helt underbar!! Jag har använt mina massor, både i början av graviditeten men även nu i slutet, är i v 35!
  Så det tycker jag du ska investera i när du återvänder hemmåt!!

  Lycka Till!!

 5. Baba Jaga skriver:

  Frågan är nu är magen spetsig eller rund? =D

  Grattis till din fina mage , och att du lyckas med dina drömmar=)
  Kram mhv Anna

 6. […] har varit lost i trosdjungeln i rio under första graviditeten. Hade ingen aning om att det fanns […]

Lämna en kommentar