God juuuuul!!!


Herregud, jag kom på att det är julafton i morgon. Jag har inte kommit med julklappstips eller bidragit med nån julstämning. Man glömmer bort att jul och nyår är på väg här borta, det är märkligt men sjukt skönt. Ni får Brasilienstämning istället, hoppas att det är ok. Men till nyår minsann då ska vi sätta nyårsmål till samman. Jag är fanatisk när det kommer till Nyårsafton, det är mycket större för mig än julafton. Då summerar jag året och sätter nya mål för det som kommer. Åh vad härligt det ska bli att sätta mål med er. Men tills dess, lite julstämning på bloggen. Det är ju trots allt i morgon.

God Jul kära bloggvänner!

Pussar & Kramar från Elaine & Gustav

 

 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “God juuuuul!!!”


  1. Önskar er tre en kärleksfull och vilsam God jul!!
    Ser fram emot årsrevisionen samt de nya målen för 2012, tycker det sätter ribban för det nya året 😀

    //Soraya (som kokar julgröt i detta nu till en förväntansfull Leon)

Lämna en kommentar