Min tapet finns inte, nu måste jag hitta en ny


Typiskt! Tapeten jag ville ha finns inte och jag måste beställa en inom en vecka – senast!

Tapeten jag blev kär i…

Onej, varför händer sånt här alltid mig? Sistaminuten-Elaine. Ni som har följt bloggen länge vet att sånt här händer mig, som med bröllopet. En artist var bokad och skickade ett puckat mejl en vecka innan bröllopet som gjorde att jag sa att hon kunde stanna i sitt LA och skita i jobbet. Så då satt jag i skiten. Men ni fina bloggvänner sa att då var det inte menat, det kommer någon mycket bättre. Och ni hade så rätt, det gjorde det. Sarah Dawn Finer ringde upp, min drömartist till bröllopet som jag inte vågade ringa, och sjöng i kyrkan istället för lillsnärtan som skulle sjungit från början. Tack Gode Gud för det!

Sarah Dawn Finer sjunger Kärleksvisan på vårt bröllop.


Jag var i Bridezillahimlen!

Gustav och jag fick vårt drömbröllop.

Busigt, men dagen efter så gjorde han mig på tjocken. 😀

Just det, min Vera Wang klänning är nu till salu på blocket. Jag köpte den för 38.000, men säljer den för 25.000. Känner ni någon blivande brud, så sprid gärna.

Nu blev det ett långt bridezilla-sidospår, men min poäng är att kanske var det inte menat med tapeten. Kanske finns det en mycket bättre som väntar på mig ”out there”, hoppas det! Ni som förresten är nya här, vill ni se resan från frieri, till Vera Wang jakten till bröllop, klicka bara på kategorin Bridezilla så vet ni vad de gamla goda bloggvännerna vet.

/Elaine, ska skriva kontrakt med Natur & kultur i förmiddag för det ska skrivas en skolbok!

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Min tapet finns inte, nu måste jag hitta en ny”


 1. Åsa F skriver:

  http://maleributiken.se/maleributiken/

  ligger i Alvik har sjukt mycket tapeter och snygga är de också.

 2. Linn Helljesen skriver:

  GRATULERER med at du skal bli mamma. Ser at du og Bella åker til London, elsker den byen. Var det nettopp og åker snart tilbake. Gi meg en lyd om dere trenger restaurant tips 😀 klemmis

 3. Fru K skriver:

  Har du kollat på företagets hemsida och sett om det finns andra återförsäljare här i stan som har den/kan ta in den? Både måleributiken i Alvik (som Åsa skrivit om) och ABC-färgekonomi på Birger Jarlsgatan brukar kunna ta in det mesta!

 4. Fru K skriver:

  Slögooglade lite vid lunchen och hittade telefonnumret till Colefax agentur i Sverige. Ring dem och kolla om de kan hjälpa dig… 08 660 2346
  /Fru K (som har för mycket tid för sitt eget bästa…)

 5. FRIDA. skriver:

  Åh, igår la jag minst en timme på att titta igenom alla inlägg som hade med bröllopet att göra. Blev alldeles varm, det verkade vara så himla fint! Och jättekul att ni gifte er i lilla Trosa. Där ni tog era bröllopsfoton brukar jag och min pojkvän gå romantiska promenader 🙂

 6. Elin skriver:

  åh, hade jag varit förlovad med min kära sambo och haft de pengarna över hade jag slagit till direkt, så underbart fin klänning.
  och ja, kärleksvisan är hur underbar som helst, brukar lyssna på Sarah då jag smyger runt ensam i lägenheten och sjunger för full hals.
  förresten, har du sett att hon kör en jul/vinterturne?

Lämna en kommentar