”Tycka-synd-om-mig-dag” och vinnarna av te-partyt


20110930-124316.jpg
Jag är megaförkyld! Och tycker därför väldigt synd om mig själv. Jag kommer missa Jossans födelsedagsfest ikväll, kommer behöva flytta fram te-partyt på Javas till en lördag längre fram. Så alla ni bloggläsare som vann och kunde komma i mrgn. Ni får gå dit och hämta era goodiebags när som, men jag måste skjuta på min lördag. Vill ni så går ni nu på lördag eller väntar ni tills jag går, ni väljer det som passar er bäst.Nu ska jag trösta mig själv med Ellen de Generes show.
20110930-124650.jpg
/Elaine, snorar ikapp i soffan.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “”Tycka-synd-om-mig-dag” och vinnarna av te-partyt”


  1. Yvonne skriver:

    Krya på dig! Men tänk så här: Hade förkylningen kommit 14 dagar tidigare så hade den kommit på din bröllopsdag och det hade varit ännu värre. Nu kan du vila dig frisk över helgen – det du missar nu går ju att ta igen!

  2. Theresia skriver:

    Haha, älskar sista bilden med fötterna innanför one-piecen. Mys och slapp på hög nivå 🙂

Lämna en kommentar