Superhärlig hemmadag och snack om bråkretorik


 

20110930-072747.jpg

Det har varit helt underbart att såsa hemma. Jag älskar vår lägenhet, den slår alla hotell jag har sovit på mest för att det är Gustavs och mitt hem. Jag gick runt i min one piece, tände ljus och drack te.

20110930-072757.jpg20110930-072805.jpg20110930-072811.jpg

Jag fick finbesök av Catten också som jobbar precis i närheten. Hon hälsade på en krasslig böna som jag själv. Det var så sjukt mysigt.

20110930-072926.jpg

Vi snackade förhållanden och vad man bör tänka på om man ska hålla ihop. Hon har varit tillsammans med sin Calle i åtta år. Vi var rörande överens att det inte bara är viktigt att prata om hur man ska bekräfta och älska varandra, men också hur man ska bråka. Kan man bråka konstruktivt så kan förhållandet gå hur långt som helst och bråken blir färre, så känns det i alla fall för mig.

Ha nu en skön eller galen fredag. Själv ska jag bara hyra film med Gustav och sippa vidare på mitt te.

/Elaine, är lite putt att hon inte får fira Jossan idag, hon har världens bästa present till henne.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Superhärlig hemmadag och snack om bråkretorik”


  1. Erik skriver:

    Tända ljus, dricka te och hänga i soffan + på balkongen sammanfattar ju det mest underbara man kan göra hemma! Utanför sovrummet, alltså.

  2. Cecilia skriver:

    Krya på dig!
    Använd de 4 v:na – vätska, värme, vitaminer och alVedon – så blir du snart frisk!

  3. […] Först blev jag arg över att trollet faktiskt vill skapa rykten och förstöra för oss. Men nu har kommentarerna blivit så många och desperata att jag mest blir full i skratt. Jag får en bild av mig själv hur jag direkt efter bröllopet, nygravid och kräksjuk, ger mig ut i… […]

Lämna en kommentar