And the winners are…


Först och främst vilka underbara motiveringar! jag blir både tårögd glad och varm när jag läser alla motiveringar. Kul också med bidrag både från Turkiet och Norge och så en massa andra ställen.  Jag har sagt det förut och jag kommer säga det 1000 gånger till (minst) jag har VÄRLDENS bästa bloggläsare. Gud vad jag tycker om er!!! Så nu till vinnaren. Java utsåg en som de tyckte var helt självklar med motiveringen ”Vi är svaga för rim”

En presentkorg fylld med te,
Det är ju faktiskt en toppenidé.

För att uthärda tråkväder i höst,

Så kan ju faktiskt te vara en tröst.

Laddar för stormar genom att skåpet fylla,

Med teer i smaker som Elaine brukar hylla

Om jag blir vinnaren som får träffa fru Eksvärd,

Ja då är det värt att göra en Stockholmsfärd!

Grattis Whynja, kan du så får Stockholmsfärden ske redan i helgen då det är nu på lördag 12.30 som vi går till Java och dricker te ihop. Annars skickat vi dig goodiebagen. Sen hade jag i uppgift att välja en till och det slet i hjärtat att behöva välja. Eftersom ett rim redan hade vunnit så kunde jag inte välja ett till, för det var ju trots allt ingen rimtävling. Jag älskade rimmen, men jag var tvungen att tänka lite bredare. Theresia, jag vet inte vad det är som inte fungerar i din kropp, men det stack till i hjärtat när jag läste din korta men för mig slagkraftiga motivering. Du är så välkommen så på lördag.

Ikväll känner jag mig så ledsen över allt som inte fungerar som det ska i min kropp. Skulle bli så glad över att vinna något och te är något jag älskar!

Sen sa Java att jag fick ta med mig två vänner till tedagen som också skulle få goodiebags, men så kom jag på att det får bli två bloggvänner till istället. Krysthyna, du verkar vara lika tegalen som jag så du är varmt välkommen på lördag!

Jag vill verkligen vinna!! Så fort vi åker utomlands letar jag upp teaffärerna! Att köpa te i lösvikt är en ren lyx!! Älskar rent utsagt alla tesorter!! De vore så häftigt att kunna få höra mer om själva produkten av riktiga experter! Och inte nog med det, få TE MED SIG HEM <3 minst 3 koppar te dricker jag per dag. En riktig teoholic skulle jag vilja påstå. Vill du välja någon som verkligen skulle uppskatta detta så välj mig!!


Och så var det en till då och då vill jag att min bloggvän Jessica i Norrland som redan fått se snöflingorna komma ner, du kan behöva lite tröst i vintern. Så Java skickar en goodiebag till dig. Skicka din adress till: info@gerberdesign.com

Grattis till bröllopet! Var i Piteå och lyssnade på dej, det var jätte kul du var superbra och du har en underbar blogg. Man blir glad av att läsa den.
Det skulle vara jätte roligt att vinna en korg med teer, dels för att jag tycker jätte mycket om te. Men bor i Norrlands inland vilket gör att man inte har tillgång till sådana butiker med så många smaker och sorter. Och i dag när jag körde till jobbet så föll dom första snö flingorna…..så vintern närmar sig och då blir det mera te drickande i mysiga soffan.

Ja och sen fanns det inga fler jag kunde dela ut priser till, men då kände jag att jag måste ha en storvinnare. Jag ger bort min bröllopskorg (jag kommer frtf på lördag, men shoppar eget istället) . Varför? Jo för jag är riktigt svag för folk som gör saker för andra, av den här motiveringen blev jag motiverad att göra samma sak. Erika, jag hoppas din mamma kan komma på lördag.

Mrs Eksvärd! Först & främst – mina stora gratulationer! Det är så vackert att se människor lyckliga!

Jag vill detta för min Mams – jag bor utomlands & det har jag gjort sedan Okt 09 & det jag saknar absolut mest är min mamma!! Min mamma är min bästa vän & största förebild.. De senaste åren har hon startat 3 egna företag, som går mycket bättre än förväntat (hon startade sitt första bolag mitt i finanskrisen) & hon jobbar SÅ hårt. Men teét? Det jag (& min pappa) gör för henne när hon behöver koppla av, är att fixa henne en kopp te.
Min mamma jobbar alldeles för mycket & hennes version av lyx är en stor, vacker kopp med ett gott te – & hon förtjänar det!!

Så jag vill ge min mamma detta! Hon förtjänar att bli bortskämd!

Jag har läst din blogg de senaste 6 månaderna & du påminner väldigt mkt om min Mams. En stark, drivande, professionell, kärleksfull, passionerad kvinna som värderar sina relationer högt & njuter av Stora Vackra Temuggar..

Önskar dig & Gustav all lycka..

Kramar från Prag !!


Men Java är så snälla så ni andra får ändå ett tröstpris! Ni får en Rabattkod på 15 % på Javas produkter som ni kan köpa på nätet eller direkt i butik. Rabatterbjudandet gäller tom 16/10 2011 och rabattkoden är: elaine11

Vinnarna, bekräfta gärna att ni kommer till: elaine@snackasnyggt.se

Eller skicka er adress till: info@gerberdesign.com så skickas er goodiebags hem till er.

Tack snälla för alla era bidrag! Massor av kramar!

/Elaine, längtar tills på lördag!

 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “And the winners are…”


 1. Theresia skriver:

  Åh Elaine! Puss!!

 2. Yvonne skriver:

  Grattis till vinnarna, hoppas du ordnar fler tävlingar!

 3. Joanna skriver:

  Elaine!

  Du är en väldigt fin människa!

  Kram
  Joanna

Lämna en kommentar