Gustav och jag snackar babys


Jag: Gustav såg du mammalistan jag skrev på bloggen?
Gustav: vaddå?
Jag: där jag skrev om vad jag skulle bli för mamma.
Gustav ler: ja, du skrev att du skulle vara en MILF.
Jag sträcker på mig och svarar menande: OM jag ska, jag ska var Milfarnas MILF.
Gustav: Då ska jag vara en PILF, eller FILF kanske det blir.
Jag: HAHAHA.
Gustav: HAHAHA.
20110801-094128.jpg
/ Elaine & Gustav, future MILF/FILF, i en bil på väg hem från landet.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Gustav och jag snackar babys”


 1. Bönan skriver:

  Härligt med såna samtal!

  Jag har en ”läsarfråga” till dig. Hur hanterar du skitsnack? Det förekommer mycket skitsnack på mitt sommarjobb och eftersom jag är ny gäller det att läsa av alla koder. Gillar inte skitsnack (även om jag inte är Guds bästa barn själv i alla sammanhang) men vill inte ta (alla) de strider som inte är mina. Om någon snackar skit på nya jobbet så brukar jag förmildra det eller mmm:a men det känns inte helt ok. Det är framförallt jante som spökar på jobbet, folk är avundsjuka på varandra. Typ ”fan vad hon ska sätta upp lappar överallt, men hon gör ingenting själv”. Jag brukar tänka ”den som snackar skit om andra i din närvaro snackar skit om dig i din frånvaro”. Hur tänker du? Blev en väldigt lång läsarfråga här men det vore intressant att höra dina tankar. 😀

 2. Jes skriver:

  Hej Elaine!
  Började läsa din bok om härskarteknik igår och den är så bra! Så jag var tvungen att googla dig för att se om du hade en blogg och jag blev jätteglad när jag hittade hit =)
  Varma hälsningar Jessica

  • Elaine skriver:

   Vad roligt att du hittade hit Jes!! 😀 Du är varmt välkommen och hoppas att boken hjälper dig massor!

   • Jes skriver:

    Tack så mycket Elaine =) Ja den är helt underbar och jag berättar om den för alla jag känner =) Det är verkligen jättebra tips som alla kan ha nytta av. Väldigt intressant och man får verkligen ett uppvaknande. Väldigt bra att du ger tips så man vet hur man kan hantera svåra situationer. Så tack =) Lärt mig mycket! Ska bli intressant att följa din blogg =) Och som jag uppfattade när jag skumläste lite nu (är trött bara =) så ska ni gifta er snart, lycka till med allt =)!!! Och har jag missuppfattat något så ha iaf en fin sommar =)

 3. Fru K skriver:

  Hälsa Gustav att han kommer att bli en ypperlig DILF! (Om M:et i MILF står för mum så måste det ju bli dad och DILF som är den manliga versionen? Eller vad tror du?)

Lämna en kommentar