Frisyr till bröllopet – enkelt eller Ailienhuvud?


Åh jag behöver verkligen er hjälp, men kan ju inte avslöja hur brudklänningen ser ut än… Jag har ingen aning om vad jag ska ha för frisyr till bröllopet. Har ni några tips? Jag funderar på något enkelt, men är inte säker. Det ska ju passa mitt ansikte. Jag funderar bara på att ha något enkelt utsläppt, utan extentions, kanske något glittrigt i håret som ett diamantdiadem. Jag kan ha blivit påverkad av Vera Wangs bruduppsättningar, där är håren enkla.

Kate hade ju utsläppt och jag tycker hon var så vacker.

Jag tror inte att den här Ailienhuvud-grejen, är min grej.

/Elaine, en fundersam Bridezilla på väg till Bomans.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Frisyr till bröllopet – enkelt eller Ailienhuvud?”


 1. Jennifer skriver:

  Jag skulle rekommendera att inte göra den där ailen-grejen som du nämner. Det är bara jobbigt när du ska reda ut allt tuperat hårdsprejat hår. Du har så vackert hår och en perfekt längd så jag skulle ha håret platt som du har det nu men fixa till det med glamorösa lockar. Passar oavsett vilken typ av klänning du kommer att ha =)

 2. Yvonne skriver:

  Ett diadem skulle passa i ditt hår om du har det utsläppt!

 3. Linda Mpili skriver:

  UTSLÄPPT helt klart. Lite beyonceaktigt sådär, det röstar jag för!

 4. Cecilia Nilsson skriver:

  Jag röstar för stora glamorösa lockar med någon hårprydnad i (spännen, diadem, blommor etc.)

 5. Fru K skriver:

  När det gäller frisyrer tycker jag alltid att man ska tänka på vad som passar ens utseende och stil, inte vad man tycker är snyggt på bild. Jag pratade med min frisör, som jag har känt i 15 år och litar på till 100%, och vi kom tillsammans fram till en jättefin frisyr. Idag skulle jag inte ha den frisyren ens om jag fick betalt för det, men man förändras som människa på fem år!!! Du kommer säkert att hitta på något toppenbra!

Lämna en kommentar