På Prinsen med Crille och Paul


Vi snackar terrorism, SD:ares retorik efter dådet och lite annat. Måste säga att SD har en splittrad retorik, vissa försöker hämta poäng genom att säga att det är fler som hyllar terrorister som kallar sig muslimer därför är islamister värre. Medan andra inte gör skillnad på terrorister. Kommer Åkesson och hans anhängare lugna ned skrämselretoriken kring muslimer eller ej? Det pratar vi om.
20110728-071522.jpg
20110728-071534.jpg
Nyfixat hår! 🙂
20110728-071559.jpg
/Elaine, blir frtf förbannad när hon tänker på terrorism, trots att hon borde vara mer kristen och ”älska sina fiender”.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “På Prinsen med Crille och Paul”


  1. Pinar skriver:

    Har du sett filmen ”My name is Khan” ? om inte så gör det!

  2. I was more than happy to seek out this net-site.I wanted to thanks in your time for this excellent learn!! I positively enjoying each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  3. My spouse and i got very more than happy when Jordan managed to conclude his investigation from your precious recommendations he received while using the weblog. It’s not at all simplistic to just be making a gift of concepts that other folks have been selling. And now we grasp we have the website owner to thank for this. The specific explanations you have made, the simple web site navigation, the relationships you will aid to foster – it’s got mostly extraordinary, and it’s aiding our son in addition to the family do think that concept is brilliant, which is certainly especially serious. Many thanks for everything!

Lämna en kommentar