A baby on my hip


20110728-101714.jpg

Jag känner mig så vuxen när jag går runt med Noelia på höften och lagar mat samtidigt. Jag är nog rätt bra på det här. 🙂 Isabella och jag snackade om vilka sorts morsor vi ska bli när vi får barn. Jag vill inte bli en sån som diskuterar blöjor, barnvagnar eller skit. Jag ska bara skaffa mig det bästa av allt, bästa blöjan, bästa barnvagnen så behöver jag inte diskutera det med någon. Viktigt att man inte blir bara en mamma och förlorar sin person. Jag ska vara en Elaineig mamma, hur det nu blir.

20110728-102119.jpg

Jag vill vara en cool morsa och det är enligt mig en morsa som….

* …pratar med folk om dem istället för med folk om hennes barn.

* … är världens bästa mamma, inte självupptagen utan sätter sina barn först.

* …ser ut som en MILF. Jag ska vara grymt snygg som morsa. Ja till och med som gravid, som Helena Seger – sjukt snygg!
20110728-110852.jpg
* …tränar regelbundet.

* …umgås med sin bästa vänner – inte bara dem som har barn.

* …inte glömmer sin man utan ger honom lika mycket komplimanger och kärlek som förut.

*…inte glömmer bort sig själv utan åker på spa, tjejmiddagar och weekends ibland.

*… har barn som varken bajsar, kissar, gråter eller skriker. 😉 in My dreams! Jag kommer inte på något mer, men grymt kommer det bli och Helena Seger är min mammaförebild.
20110728-112055.jpg

20110728-112158.jpg

/Elaine, från en lekpark i Liljeholmen med en latte i handen. Inser att målen nog ändras när barnet är i kistan och självfallet ute i livet.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “A baby on my hip”


  1. Cathrin skriver:

    Ja jäklar vad snygg Helena Seger är! Så vill jag se ut när jag är gravid jag också. Som en gravid Barbie.

  2. Fru K skriver:

    Ungefär sådär tänkte jag också innan min prins föddes. Många av löftena jag gav mig själv har jag kunnat hålla men det är också mycket som blev helt annorlunda. Jag kan inte låta bli att prata om min son, han är liksom hela mitt liv, men jag försöker att inte låta det gå överstyr. Jag kan inte resa, ha skoj, vara bara jag hela tiden men jag tar pauser från mammalivet då och då. Jag kan inte utgå från mig själv och mina behov utan måste planera så att allt blir så bra för hela familjen som möjligt och kan jag inte kompromissa får sonens behov styra. Mammalivet är tuffare än man tror och det är baske mig inte lätta att få till det alla gånger! Ny babblar jag märker jag men det jag försöker säga är väl att man inte har en susning om hur det kommer att bli förrän man faktiskt är där och att man får göra det bästa av situationen! Och en sak är jag säker på: du kommer att bli världens bästa mamma till just ditt barn!

  3. […] Gustav såg du mammalistan jag skrev på bloggen? Gustav: vaddå? Jag: där jag skrev om vad jag skulle bli för mamma. Gustav […]

Lämna en kommentar