Härliga saker att göra på en molnig dag


Det är molnigt och då ska man göra en massa bra inomhusaktiviteter. Jag har ett gäng som jag älskar. Titta på kort som gör mig alldeles sprickfärdig av lycka. Just nu är det kort från Gustavs och min Brasilienresa och kort på mig och min älskade guddotter Noe. Tänk att lilla skrutten har blivit så stor. För två år sen var hon lilla glada bebisen som gudmor älskade att pussa på. 🙂

Nu är hon en liten tjej som älskar att ge gudmor pussar och kramar! 😀

Min favorit familj

Andra härliga saker att göra när det är mulet är att ringa vännerna/familjen som du inte pratat med på ett tag men tycker hemskt mycket om. Mina tre blev farfar såklart, Patrik och Parisa.

Underbara Parisa som jag saknar så mycket

Sen, om du är som jag, så boka en te- och doftljusdejt med någon som bor i närheten. Jag sitter ju och skriver på boken, men har planerat in en skrivpaus med Meryem som storstädar idag. Det är också en bra syssla när det är molnigt – fast jag avskyr att städa.

Vackra Meryem.

Skicka ett sms till en som är i soligare trakter och få personen att verkligen njuta av att han/hon är där. Alla borde bli bättre på att fånga ögonblicket.

På något sätt blir det mindre molnigt när man gläds med dom som står i solen. Har ni några favoritsysslor när det är dåligt väder?

/Elaine, ska snart ta sin skrivpaus med Meryem

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Härliga saker att göra på en molnig dag”


 1. Sara skriver:

  Hade det funnits VM i bloggar så skulle du vunnit, man blir glad när man läser din blogg och inspererad till tusen! Sluta aldrig med denna blogg! 🙂

  Kram från en Emaxare2011

  • Elaine skriver:

   Du är för go Sara, tack snälla! Det känns faktiskt som jag går runt med en guldmedalj nu när jag såg din kommentar! Stor kram!

 2. Camilla skriver:

  Åh! Du är så bra! Jag tycker om din blogg, väldigt mycket. Och jag älskar att du är en så FIERCE (!) kvinna som släppt en bok och ja, har en väldans massa bollar i luften! Jag såg faktiskt en något äldre herre på ett tåg för ett par veckor sen, han satt närmare bestämt och läste dig, dvs – Snacka snyggt! 🙂

  Jag ska inte babbla på men ville bara lämna en liten notis om hur skön du verkar vara! En genuin, rolig och välskriven blogg! 🙂

  Puss och kram en ny läsare!

 3. Camilla skriver:

  Glömde ju mitt PS.

  PS. När jag gör min nästa bokbeställning klickar jag då definitivt hem Snacka Snyggt! 🙂

Lämna en kommentar