Grattis Snacka Snyggt, nu är du 1 år!


Snacka Snyggt bloggen har fyllt 1 år!

Tänk vad fort det har gått och vad roligt att det har blivit en bamsig 1-åring. På ett år har det gått från att ha 150 läsare per dag till att snitta 3000. Det är ju inte riktigt klokt, eller så är det riktigt klokt att läsa Snacka Snyggt. Jag vill bara tacka alla er som är här varje dag, det gör mig så glad att ni vill haka på min resa.

Det är roligt att se vad det första blogginlägget var. Jag hade ambitionen att ha en retorikblogg, men nu är det ju faktiskt allt möjligt. Tur det!

På humor ligger bloggen på 20:e plats i Sverige (varför blir skärmdumparna svarta ibland när man försöker ta kort med? Jätte störigt! På Vardagsbetraktelser 44


Det är inte fy skam alls! Jag tycker det är så roligt att blogga, men funderar på när det tar slut. När kommer jag ha slut på tvångstankar och saker att dela med mig? Tar det slut eller fortsätter det för alltid? Jag kommer i alla fortsätta så länge jag har något att säga och bloggen har läsare. 🙂

Pöss på er som är här! Tillsammans kan vi väl se till att bloggen blir riktigt fet.

Är det något ni saknar eller vill ha mer av?

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Grattis Snacka Snyggt, nu är du 1 år!”


 1. Yvonne skriver:

  Grattis, fortsätt att blogga!

 2. Karin skriver:

  Jag älskar alla dina personliga inlägg. De ger så mycket. Typ när du träffade Gustav, om Vänner och allting annat. Livet och motgångar vill jag gärna höra mer utav. Vi lever ju alla och jag tror alla behöver den hjälpen att inte känna sig ensam eller att faktist känna sig bekräftad med att man har rätt. Tack för en bra blogg.

  • Elaine skriver:

   Tack Karin, helt rätt att balansera med lite motgångar. Folk kan ju tro att man har det så himla bra eftersom fragmenten man visar i bloggen är de bästa. Men jag har haft tuffa perioder och har frtf ibland. Tack för att du är här! 😀

 3. Vivi skriver:

  Passar på att kommentera, vilket jag aldrig gör annars. Nu verkade vara ett bra tillfälle. Tycker bloggen är underbar, humoristisk och personlig. Bröllopsplanering och retoriktips vill jag ha ännu mer av, om jag får önska!
  Skulle också vilja passa på att meddela att jag hade så bra användning av ”Härskarteknik” när jag fick en ny tjänst, som var lite mer ledande, på jobbet. Det var lätt som en plätt att läsa av reaktionerna och utspelen hos mina kollegor under den första tiden. Kul var det inte, men skönt med lite koll i kaoset. Tack för att du skriver en kul blogg!

 4. Caroline skriver:

  Wow 3000 besökare om dagen – grattis! 😀

  xxx
  Caroline – http://wwwaddell.com | world wide waddell

 5. Jennifer skriver:

  Åh grattis! Håller med föregående, annars så kör på med dina härliga pepptips, din humor och så vidare! 🙂

Lämna en kommentar