Dagens träning – pass 3


Veckan fortsätter och jag börjar starkt med pass tre, jag ser min bröllopsklänning och mitt sexpack varje gång det är jobbigt… Nej, jag ser bara helvetet då och hur synd det är om mig, men jag kör ändå. Träningskläderna på, nu kör vi hej och hå!

Pass 3

3 varv av:

Backsquat 30kgx5

Vila 1min

2 PU (om du kan gör bägge i rad, annars dela upp dem med den vila som krävs mellan)

Vila 1min

Sen

AsManyRoundsAsPossible 10 min av:

5/5 renegade rows 5kgx2

10 burpee inhopp med händerna på hantlarna

15 pushpress med samma hantlar

20 doubleunders

/Elaine, tycker att det värsta är att hon har träningsvärk från hiphopen med Meryem igår. 🙂

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Dagens träning – pass 3”


  1. […] Lindberg som för övrigt har en fil mag i retorik. Klart retorikern inte nöjer sig med mindre. Sen ska jag köra pass 3. Efter det har jag individuell retorikträning för en vd. Sen ska jag sätta mig på ett café och […]

  2. Godmorgon tuppen skriver:

    […] för att bege mig till Malmö och föreläsa. Sen tillbaka till Stockholm några timmar och då ska jag träna pass 3, sen iväg till Norge lite senare. Känns så roligt och lite stressigt. Stress är inte bra för […]

Lämna en kommentar