Godmorgon!


Hoppas ni mår bra! Jag har sovit som en ängel, drömde allt möjligt men mest om vindsvåningar.

2012 är målet för att Gustav och jag flyttar in i en. Första måldagen gick riktigt bra. Jag åt bra och tränade det första av mina 5 pass den här veckan. Det gick sådär, det märks att jag har gått upp 2 kilo, sen är jag en fegis också. 🙂

Har ni sett vädret ute? Ni bloggläsare som är i Stockholm så är det ju vår! Helt underbart! Jag ska börja dagen med träning hos David klockan 11.00. Eftersom jag vaknade så sent och tränar direkt inpå så tar jag frukosten efter träningen. Ska kanske tom passa på att luncha med nån kompis? Eller åka hem. Jag är verkligen en hemmaråtta eftersom jag reser så mycket.

/Elaine, hoppas att jag får göra en Annie idag, jag är riktigt bra på det.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Godmorgon!”


 1. Ylva skriver:

  Hej Elaine!
  Jag måste bara säga WOW. Jag hittade till din blogg igår, och var fast… Satt och läste igenom alla dina inlägg sedan du började, haha.
  Creds till dig, jag har hittat till min nya favorit blogg!

  U got me

  / Y

 2. Elaine skriver:

  Whihooo, vad roligt Ylva! Jag är en riktigt bloggaholic så är du addicted till min blogg så är vi perfect match! :o)

Lämna en kommentar