”Svarta syns inte i mörkret” – födelsedag & familj!!!


I går fyllde jag år! Dagen började fint med att Gustav sjöng klockan 09.00 (japp, mannen är morgonpigg trots att det är semester), kom med presenter och frukost. Sen hade han förberett ett avsnitt från mitt favoritprogram Sopranos!

DSCN3195.JPG

Sånt här tycker jag är romantiskt, inte sängar med rosenblad, utan Sopranos! Gustav vet han!

Så morgonen började lugnt. Gustav gav mig ett kort med kärleksförklaringar och mystiska klockslag som vi skulle passa under dagen. ”Jag avslöjar bara ett i taget” sa han. Så min första överraskning för dagen var.. Ett träningspass med Crossfit Dave… Herregud, jag som trodde att jag skulle få hångla upp en födelsedagstårta, icke!

DSCN3196.JPG

Jag kom ändå dit med gott humör! Jag satte ett personligt rekord på en Annie, 08.50! Sen gjorde jag nästan en pull-up, fattades bara fem centimeter.

DSCN3200.JPG

Man har inte så graciösa ansiktsuttryck när man tränar. :o) Det ser ut som jag ska föda barn och Gustav ser riktigt skitnödig ut!

DSCN3210.JPG

DSCN3208.JPG

Sen blev det lite bänkpress, kolla så starka vi var!

DSCN3213.JPG

DSCN3214.JPG

DSCN3211.JPG

Sen avslutade vi med det värsta jag vet, stretch! Det är smärtsamt!

Efter träningen sa Gustav att jag skulle packa för en natt och så tog han mig till Riesen hotell. Min kille är uppmärksam, han kommer ihåg saker som jag glömt bort. Som att jag ville vara turist i Sthlm nån gång.

DSCN3215.JPG

Han smugglade med sig en flaska rosé till vårat hotellrum!

DSCN3216.JPG

Hårt arbete lönar sig!

DSCN3224.JPG

Sen var det dags för nästa överraskning, spa!

DSCN3222.JPG

Jag är mycket nöjd efter massagen!

DSCN3220.JPG

Och det här mina vänner, det är hur grabbar tar kort. Det förstår inte att vi tjejer gärna håller in magen lite först och gärna ser lite normala ut. Ville bara visa exempel på ett sånt kort. Men badet var superskönt!!!

DSCN3234.JPG

Jag undrade varför min mamma inte hade ringt och grattat mig för första gången på 29 år. Hon och lillebror överraskade mig med att sitta och vänta på oss på Riche! Där åt vi middag!

DSCN3241.JPG

DSCN3242.JPG

Sen dök mina kusiner Lucette & Wendy upp!!

DSCN3252.JPG

Faje, Cristian, Jossan, Hanna och Stober ville också fira mig! Jag blev jätteglad, det var ju måndag och allt!

Och nu till det som förmodligen fångade din uppmärksamhet. Igår kom jag på att svarta faktiskt inte syns i mörkret. Faje har blivit kolsvart efter sin semester!

DSCN3253.JPG

Lika som bär!

Tack Gustav och alla vänner för en fantastisk födelsedag! Nu fortsätter semestern!

/Elaine

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “”Svarta syns inte i mörkret” – födelsedag & familj!!!”


  1. rasmus skriver:

    haha, inte jättelika men ändå kul

  2. […] mig med frukost på sängen. Så mysigt! Gustav gav mig en resväska, underkläder till bröllopet och så händer det lite saker under dagen precis som förra året. Han ska skjussa mig till ett spa klockan 14.30, sen blir det middag tror jag. Jag tycker det är […]

Lämna en kommentar