Retorikkurser på Snacka Snyggt

Gå en retorikkurs med mig!

Hösten 2010 tyckte jag det var dags att ta retoriken från talarstolen till folks vardag, varpå jag och Gustav Eksvärd startade retorikbyrån Snacka Snyggt. Skillnaden mellan oss och andra retorikbyråer är att vi är grundade i modern retorik. Dessutom lever vi efter mottot ”Gör dig inte smart – gör dig förstådd”. Efter en kurs eller workshop med oss är du inte fullstoppad av en massa latinska begrepp, utan med verktyg för att snacka snyggare – oavsett utmaning.

Vill du lära dig mer om hur du hanterar besvärliga personer och situationer så rekommenderar jag workshopen Lilla gumman. Där går jag igenom olika typer av härskartekniker och ger dig verktyg för hur du hanterar både medvetna och omedvetna härskare på ett snyggt sätt. Läs mer här.
Powerpresentation en intensiv workshop i presentationsteknik för dig som vill bli bättre på att hålla presentationer utan PowerPoint som enda trygghet. Jag går igenom mina knep för att fånga publiken och hemligheterna bakom en vinnande presentation. Läs mer här.

Retorik för ledare är min workshop för moderna ledare som vill utveckla och vässa sin kommunikation. Workshopen tar upp de sju vanligaste kommunikationsutmaningarna som ledare ställs inför och du får retoriska verktyg för att hantera dessa på ett effektivt sätt. Läs mer här.

Du hittar alla mina workshops och kurser i retorik på Snacka Snyggts webbplats.