Hon fick nycklarna till mäktiga hus


Morsning korsning! Satan vad jag sover gott i mitt tyngdtäcke. Första nätterna kändes det som att någon låg på mig, men nu känner jag mig typ, älskad. Man sover så länge av sitt liv så varför inte sova gott.

Älskar mina myskläder hemma också.

Idag ska jag snacka raggningsretorik i Nyhetsmorgon, sen blir det av till Bonnierhuset för att signera 2000 böcker. 1000 Överlevare och 1000 Trollkarlen tyst. Denna härliga kombo som ska skickas till en rad vip:are i dagarna och er älskade bloggvänner som vill ha signerade ex.

Efter signeringen ska jag förinspela en föreläsning som ska visas digitalt imorgon. Uppdragen trillar in, men satan vilket tapp i omsättning det kommer vara för vår bransch. Jag tycker till viss del att våra jobb ändå är rätt overkliga. Men jag är tacksam för det.

Tv4-huset, Bonnierhuset. Att denna lilla tjej från Bredäng fick nycklarna till sådana rum. Tacksamheten för det och för mina förläggare som tror på mig.

På bilden ovan har jag mina sommarlovsveckor hos pappa. Han drog aldrig en borste genom mitt hår. Men jag var glad ändå. Barn är ju villkorslösa i kärleken till föräldrarna. Han tog det för givet. Det gör inte jag med mina barn.

Jag gjorde mina andningsövningar också idag. Jag hoppas den rutinen kommer sitta lika självklart som tandborstningen!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Hon fick nycklarna till mäktiga hus”


 1. Ankan skriver:

  Du är fantastisk vännen ❤️

 2. Kicki J skriver:

  Hur får man ett sign ex av din bok Överlevare?
  Tack för att du skriver om ditt liv som utsatt.♥️
  Önskar jag vågade…

 3. wigwag skriver:

  Skulle kunna vara titeln på en feministisk kampbok. För det är just detta feminism handlar om. Kvinnor i framkant med spjutspetsbegåvning som tar för sig och lyckas dra fördel och nå sin fulla potential. Feminism handlar om att peppa och stötta såna som dig Elaine. Önskar fler, framförallt fler vänsterkvinnor som kallar sig feminister, kunde fatta det. Jämställdhet handlar om fler kvinnor i toppen. Inte färre i botten. Samhällets bottenskrap har alltid dominerats av män.

 4. Lina skriver:

  Hej Elaine, älskar dina pyjamas. Vart finns dom?
  Och idag gjorde jag en gastroskopi, det var hemskt. Googlade nu om hur andra hade upplevdt detta, och hittade din sida. Och jag är glad att jag inte var ensam om denna hemska upplevelse. Sov två timmar när jag kom hem.

  Kram
  Lina

Lämna en kommentar