Är jag fortfarande vegan?


Verkar som att inlägget om att ändras med tiden väckte både tankar och frågor hos er. Intressant att några tycker att grunden består och sen byggs det på lager. Eftersom min grund – barndomen – är något trasig så hoppas och tror jag att man kan laga den. Ta bort de dåliga delarna och utvecklas, beroende på hur stort trauma man har förstås.

från det ena till det andra så verkar långtidsamningen verkligen ha sina… effekter/konsekvenser beroende på hur man ser på det. Pascal har verkligen tutten som tröst och snuttefilt. Han vill alltid ha en hand i bh:n när han ska sova, mysa eller ha tröst. Heltok så länge han inte naglar bröstvårtan.

Ok förlåt sidospår. Är jag vegan? Jag försöker vara vegan. Jag tycker det är svårt med ägg. Ett och annat har gått ned, jag har köpt ägg från en granne som har välmående höns men samtidigt jag vet inte. Jag är nog mer vegetarian, det namnet är jag förtjänt av men jobbar på vegan.

Nu ska jag hem till familjen. Det har blivit sena jobbdagar och många uppdrag. En riktig rivstart på hösten, men jag klagar inte. Och jag firar inte med ett glas vin utan en hel påse stimorol. Hur firar ni saker?

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Är jag fortfarande vegan?”


 1. Carolina skriver:

  Min son ville alltid ha sin lilla hand innanför tröjan upp till typ treårsåldern.. och jag trodde alltid att det berodde på att jag inte hade ammat honom tillräckligt.. 🤣 Mysigt med boobs helt enkelt..

 2. Marie skriver:

  Jag tycker inte att man behöver krångla till det och sätta namn på vad man väljer att äta, man ska äta det man mår bra av helt enkelt 😊 Jag äter aldrig kött eller kyckling längre, men gillar fisk och ägg..
  Så länge du mår bra är det väl strunt samma vad det kallas 😃

 3. Cecilia skriver:

  Det tycks skilja sig vad ens magar klarar av, men en HEL påse sockerfritt tuggummi?! Jag har ”nära-döden”-upplevelse på toaletten om jag tuggat 4 stycken (ja, det känns som jag ska svimma iallafall och magen vänds ut och in och efteråt måste jag ha några tabletter vätskeersättning). Bara ett tuggummi gör mig bullrig.

  Grattis till din ”plåt-mage” 🙂

Lämna en kommentar