Andningsövningar och fokus


Godmorgon folket! Jag sitter på pendeln mot Bonniers huvudkontor för inspelning av panelsamtal kring ”Överlevare” som släpps om en vecka.

Man riktigt känner att hösten är på ingång, folk sitter med jeans-, och skinnjackor. Sneakers kan äntligen åka på.

Jag känner mig så laddad och tacksam. Jag började dagen med andningsövningar och 23 armhävningar på tå utan ansträngning efter övningen. Jag känner mig så laddad och inspirerad efter ett samtal jag hade med Gaby och hennes man Bojan på en fest. De inspirerar mig så jäkla mycket, det är så skönt att ha lite ”gurus” i vänskapskretsen. Har ni sånna förebilder ibland er? Tror jag ska börja duscha kallt också. Är ni några här som gör Win hof metoden? Jag är helt såld och laddad.

Kolla denna fantastiska bokhylla som står riggad idag!

Hoppas ni mår bra! Jag mår så bra och vet exakt vart jag ska och inte ska lägga min energi. Det kommer bli en fin bloggvecka❤️

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Andningsövningar och fokus”


  1. wigwag skriver:

    Härligt att höra Elaine. Jag tar gärna lite skit för dig här i overkligheten om du får bättre utrymme lägga din energi på rätt saker IRL där det betyder nåt. Har förresten försvarat dig på Instagram hos flumsödalen. Det är inte klokt vad folk går i spinn bara för att du inte gillar när dom talar om för dig vad dom tycker du är. ”Kritisera gärna hur E. uttrycker sig eller vad hon säger i sak men sluts tala om för henne vad ni tycker hon är. Så enkelt är det.” Skrev jag. Nu vill jag ha beröm för att jag är duktig.

  2. Andie skriver:

    JAA! Jag älskar Wim Hoff, denna galning men ändå så inspirerande människa. Duschar kallt varje dag (det blir lättare o lättare) och periodvis gör jag andningsövningarna vilket jag mår sååå bra av, men tyvärr kommer jag ur rutinen ofta. Men nu blev jag peppad att tag i det igen…

Lämna en kommentar