Blockat några ip-nummer och Hmm


Hej finingar. Ville bara berätta att jag blockat en handfull personer som tar mer energi än jag räknat med. Gamla veteranen Hmmm och andra envisa själar som tycker agree to disagree inte räcker utan att jag ska svälja deras idé om ett personligt påhopp är något jag ska acceptera som självbild och även får lov att uttryckas bara det blandas med kritik.

Hade jag gått in i alla diskussioner de skapar så hade jag ett heltidsjobb som inte ger pengar utan tar energi. Det känns som att det finns de som verkligen går igång på att inte bara diskutera utan också elda på, inte veta när det räcker, att gränsen är passerad. Och ni vars kommentarer jag raderar och ni postar igen sju gånger. Jag har autoradering på era olika ip-nummer så lägg tiden på något konstruktivt istället. Ditt liv är värt mer än att knattra nedlåtande kommentarer bakom fem olika ip-adresser. Du har bättre saker för dig.

Förstår faktiskt inte vad som hänt med klimatet på nätet och dessa människor kan lägga så mycket tid på tjafs och nedlåtande ton på bloggar.

Under tiden bloggen autoraderar så ska jag hänga med mina hjärtan.

Livet är för kort för att skriva negativa kommentarer, läsa dem eller lämna plats åt densamme. På tal om liv så har denna varelse levt i 40år idag. Det ska firas.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Blockat några ip-nummer och Hmm”


 1. wigwag skriver:

  Grattis Faje. 40 är stort. Kanske störst. För då finns inga ursäkter längre. Man är den man blivit och förblir det livet ut. Vuxen, mogen, färdig. Härifrån gäller det sluttande planets tyranni. Att åldras med värdighet. En skön konst få förunnat. Perspektiv från en som närmar sig de 60.

 2. ”utan att jag ska svälja deras idé om ett personligt påhopp är något jag ska acceptera som självbild och även får lov att uttryckas bara det blandas med kritik.”

  Men du, det är inte det jag säger. Jag säger att bara för att du tycker att det är ett personligt påhopp så tycker inte alla andra det heller och Liv borde enligt hur jag, och även du hur jag tolkar det efter hur du skriver dina texter, ser det ha tf för hur hon menar. Du kan liksom inte bestämma åt henne vad hon menar framförallt inte efter att hon har berättat motsatsen för dig.

  Du blockar alltså mig pga att jag inte tycker det är schyst att du inte låter en person få lov att ge svar på tal? På riktigt?

  Samtidigt så låter du wigwag få vara kvar på din blogg….

  • Asta skriver:

   Jag erkänner att jag inte alltid hängt med på alla turer, vem som sagt vad osv… det är inte det min kommentar handlar om.
   Detta är Elaines blogg. Hennes space. Hennes regler. Det är ingen rättighet att ständigt få tycka saker och skriva hårda kommentarer på någon annans blogg.
   Hon bestämmer.

  • Erik Rodenborg skriver:

   Hmm…
   Jag har inget speciellt vmed det här att göra, men nu blir jag nyfiken. Om Hmm är blockad, hur kan hon skriva här?

 3. Mitt inlägg på bloggen idag kommer att handla om wigwag och vad han skriver på din blogg och på andras.

  https://foodforfika.wordpress.com/

 4. Anonym skriver:

  Hmm skriver på nätet dygnet runt, har gjort i över ett decennium. En ordbajsare av rang o fixerad vid kändis kvinnor. Stalker varning.

  • Mos skriver:

   Inse att du inte är tillräckligt klok för att förstå skriven text.

   När man har egna tillkortakommanden så har man två vägar att gå…. Skyll på någon annan eller öppna upp för att man själv kan ha någon skuld i det hela.

   Kanske svårt när man inte kan tolka det som skrivs eller förstår att man inte måste vara otrevlig, bara för att man kan.

   Har du inget snällt att säga, försök vara tyst. Du framställer dig som en betydligt mer klok människa då.

   //Moa

 5. Alva skriver:

  Helt rätt! Hoppas ni fick en fin dag 🙂

Lämna en kommentar