Godmorgon mina lampskärmar


Snacka om att vakna på rätt sida! Igår trodde jag att jag ville bli pensionär och trädgårdsnörd på heltid. Men så gick dagen och en massa roliga jobb och förfrågningar gjorde att jag blev jobbpepp. Sen en retorikträning av kund som blev riktig succé! Jag blir så inspirerad av att kunna ge folk kommunikativa jumbosteg i framgång!

Träningen går också så himla bra, jag har blivit så stark! David sa ”starkare än någonsin” och det gör mig ju alldeles salig av glädje.

Jag hade en äta mackor dag igår. Jag älskar mackor och fick för mig att jag skulle äta det till varje mål en hel dag. Satan vad gott det var, ren glädje! Det finns inget annat jag älskar mer än en riktigt god smörgås! Alla smörgåsälskare borde ha en sån dag ibland.

Nu på morgonen har jag spelat in filmer till Nyhetsmorgon på tisdag som ska handla om raggningsretorik. Så kul att filma dessa testosteronstinna karlarna som går raggningskurs i skogen. Ni får se mer på tisdag😍

Snacka Snyggt går verkligen bättre nu, kursintresset är stort! På måndag har jag min workshop i Härskarteknik. Du är varm välkommen som anställd eller privatperson. Här är ett bildspel som svar på tal om du skulle utsättas för dylikt.

Hoppas ni får en fin torsdag vänner, tacksamheten i mig denna dag asså! Kram

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar