En döskalle kopp full av te..


Och ett hjärta fullt av tacksamhet! Barnen sitter framför tv:n och är mätta och lite sömniga. Gustav jobbar på rapporten till Snacka Snyggt som ser ut att bli förvånansvärt bra i augusti. Jag är så glad för det. Jag ska skriva min näst sista krönika för Göteborgsposten, läser igenom mejl och önskemål från läsarna om vad de sista ska avhandla. En stor affär till Snacka Snyggt podden och även roliga förfrågningar till både retorikbyrån och bloggen som snart drar sitt flyttlass.

Tacksam är bara förnamnet. Jag tänker så mycket på min stund med Elizabeth, Lisa och Mia häromdagen. Det var verkligen som att vara lillasystern bland det kloka storasystrarna. Jag älskar generationen över mig – 70 och 60-talisterna. Samtidigt som jag är väldigt förtjust i min egen och 90-talisterna också. Det är väl något med att gnugga axlar i samma samtid. Man har en annan förståelse för varandra och sin samtid. Jag har nog tappat de som föddes runt millenniet med de 12år senare och efter det har jag ju koll på. Mina barn. Men Gud vilket långt sidospår.

Betten, Mia och Lisa på Lisas terass

Jag ska nog spara mina fingrar till krönikan och sen lägga mig tidigt för att hinna läsa Cissi Wallins bok. Jag ska träffa henne i dagarna. Jag ser verkligen fram emot det.

Vad läser ni nu som ni kan rekommendera?

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “En döskalle kopp full av te..”


  1. Kina skriver:

    Jag tänkte lägga en beställning på både din senare och på Cissis bok nu i dagarna. Jag har läst många av dina böcker och älskar dem.

    https://blogg.loppi.se/kina/

Lämna en kommentar