Att ge själen bra grejer


Tänk att jag började med sånt kasst självförtroende sen fick jag träffa Mia och Yvonne för ett andra besök på deras underbara podd Sårbar & Superstark. Att komma in i den frekvensen av två kvinnor och en man – deras underbara producent Benjamin André – är direkt helande.

Igår pratade jag ju om att tankar och ord från omgivningen smittar och man kan säga att jag fick en härlig åkomma energi från dessa tre. Så på cykelvägen hem tog jag ytterligare ett steg i min underbara tantresa. Förutom att jag åker damcykel med korg och rensar mina pelargoner innan jag hoppar på den så är jag även en poddlyssnare numera. Jag bestämde mig för att lyssna på Sårbar & Superstark på väg hem från jobbet. Det är exakt sånt ”ljud” min själ behöver. Yvonne och Mia är min storasystergeneration och har ju kommit mycket längre än mig i självkänsla och personligutveckling – de fick ju försprång genom att födas tidigare 😉men så är de ju legitimerade coacher också! Jag kom hem med värkande ben av cykelturen men också värmande hjärta av podden. Jävlar vad bra den är för själen, soul food av bästa kvallisort!

Jag kom hem, inte trött av en arbetsdag utan stärkt av cykelturen hem. En investering i tid och det var en ynnest att ha fått vara med inte en utan två gånger. Mitt avsnitt spelas upp i början av September och vi snackar dels om att ge och huruvida man ska vänta sig att ge tillbaka eller inte, samt om min bok Överlevare!

Nu är jag nyduschad och redo för sagostund för barnen.

Jag mår så himla bra! Jag brukar ju kalla mig en storasyster på nätet här, men Yvonne och Mia storasystrar i lurarna! Lyssna och ta till er. Ni hittar podden här! Ha en fin kväll❤️

Puss och kram från en nybliven poddlyssnare som är sårbar och superstark jag med, precis som du. 😊

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar