En cykel, ett jobb och en bok


Jag har hittat en helt ny flock i Sverige, cykelflocken. Jag är ny medlem sedan en vecka tillbaka och tycker inte en dag är på riktigt om jag inte fått cykla 1.8 mil – som det är tur och retur till mitt kontor. Det är SÅ beroendeframkallande för mig. Jag älskar att se Stockholm från cykeln och samtidigt höra tankar processas. Det är terapeutiskt och meditativt på samma gång.

Cyklade förbi denna på Swedenborgsgatan och fick lite DIY idéer till tomten och barnen.

Idag så träffar jag tusen anmälda till lunchwebbinariet Härskarteknik. Jag är så glad att folk är peppade för det!

Det kommer fler chanser, men för er som vill anmäla er till workshopen Härskarteknik den 31/8 så finns det ett fåtal platser kvar som ni hittar här. Fem kollegor går till priset av fyra.

Jag hade även min första IRL föreläsning sedan Mars i fredags. Gud så jag älskade det och har längtat att få se människor, lära dem saker och höra skratten.

Ledningen på Essingeskolan❤️

De var hundra i publiken så först skulle vi göra en digital föreläsning. Men sen erbjöd jag mig att föreläsa två gånger för samma pris. Så vi delade upp publiken och det var så värt det, jag kan tänka mig göra det fler gånger under restriktionsriderna som alternativ till det digitala. Det blir mer jobb för mig men SÅ mycket roligare jobb! jag lever för att träffa folk om än på Coronaavstånd så IRL.

Här föreläser jag för HM och gör , tillsammans med publiken, en retorisk analys av Hans Rosling. Jag älskar att låta publiken interagera istället för att begrava min näsa i powepoints.

Utöver det så har jag läst färdig böckerna Trollkarlen Tyst och Överlevare. Så lagom till lansering kan ni välja om ni vill lyssna eller läsa böckerna. Jag längtar!

Här hittar du ditt signerade exemplar av Överlevare.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar