Jag borde.. ingenting


Det är de där mensdagarna nu och jag känner mig trött i kropp men balanserad i snoppen! Say what?! Förlåt, en tvångstanke att rimma slank med. Jag menade knoppen såklart!

Ligger med träningskläder och jobbdator i sängen och hör en svag röst i huvudet tjattra att jag borde träna, borde jobba och borde borde borde. Men jag ligger och jäser självgod och trött som fan och säger med en ännu högre röst i huvudet att Jag borde inget alls, för fan. Jag låter och känner mig som Leif GW Persson i min energi i huvudet och det är ganska skönt måste jag säga.

Min mage är svullen och värker, mina tuttar är inte svullna – jävla skit nåt gött kunde man väl få i denna röda vecka när man är platt resterande tid.

Jag är en lat stabil person i knoppen efter överdosen av hormoner som flödade precis innan mens. Älskar att må så här men skulle inte få mycket gjort om jag gjorde det alla dagar.

Gonatt då!

Puss och kram från Leif GW mens Persson.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Jag borde.. ingenting”


  1. Emma skriver:

    När jag var utbränd för några år sedan och träffade en psykolog via Företagshälsan delade hon in sin whiteboard i tre kolumner och döpte dem till ”måste” , ”borde” och ”vill”. Jag fick fylla på alla kolumner och sedan satte hon ett stort rött kryss över hela ”borde” och sa att jag fick bara göra det jag borde och det jag vill just nu. Det förändrade mitt liv! ❤️

Lämna en kommentar