DYI


På tal om att inte snacka droger utan hitta på kul saker med barnen så hade vi kul häromdagen. Under sommaren har jag verkligen upptäckt fler grannar och kompisar till både oss och barnen. En granne är en riktig DYI granne och hon visade vad man kan göra med en enkel pall.

Min favoritfärg är ju svart och grönt, barnen var inte sena att hjälpa till.

Så snart den andra pallen är målad så har vi förvaring för trädgårdsverktyg och dylikt, jag måste bara måla dem en omgång till.

Jag älskar smarta och framför allt lätta DIY lösningar som hela familjen kan engagera sig i.❤️

Kolla vad min klätterväxt tar sig!

Måste göra ett inlägg om trädgården som tar sig ordentligt nu!

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “DYI”


 1. Anna Lundkvist skriver:

  Hej Elaine! Så härligt att du är tillbaks med din fina kloka blogg.
  Jag undrar om du vill springa runt långsjön på lördag kl 8. Gillade så mycket att springa med dig och gör ddt gärna igen. Hörde av mig via snacka snyggt på mobnr men din man skrev att du stukat foten.
  Hoppas den är ok nu!
  Messa gärna 070-438 02 15 så kör vi när du vill. lör el söndagmorgnar är bäst!
  Allt gott till dig. Kram Anna fr kajen

 2. Maria skriver:

  Min Man Gustdv byggde ihop en blom och jordgubslåda som vi har på altanen. Målad svart. Så fin.

Lämna en kommentar