Vi ses i augusti


Nu känner jag mig redo att lämna luren hos mammas bur. Jag har gjort allt det jag ska och hinner. Jag har semester. Jag varken kan, vill eller hinner läsa Överlevaren en 4:e gång innan semestern. Den duger bra som den är. Det känns som att jag läser sönder den om jag läser den en gång till. Nu blir det mer av detta.

Ser ni det fina trädet bakom de tre ektunnorna?

Det sitter också i en fin tunna och ska lyftas upp på trallen. Det är lättare sagt än gjort den väger lite. Men det kommer bli så lummigt och fint sen.

För att fira semestern ska jag även se till att Gustav hjälper mig att hänga upp bambu som tak på pergolan. Växterna frodas av allt regn jag trodde aldrig att jag skulle glädjas åt sommarregn så mycket som jag gör med nylagd gräsmatta och trädgård, men det gör jag.

Matheo med vän precis innan hällregnet kom

Jag ska hänga med vänner och familjen såklart. Men framför allt ska jag detoxa från digitala livet en bra och lång stund. Jag vet att det kommer få mig att må bättre mycket bättre.

En stund på landet med Jaqueline från i helgen

Jag har denna lur att tacka för mycket och borde egentligen lansera blogglivet i höst med ett samarbete med Nokia. Jag hade varit en grym ambassadör😍

Ta hand om varandra nu så hoppas jag innerligt att vi hörs den 15/8 om inte lite tidigare ändå? Kram❤️

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar