Folk tror att jag har kidnappat mina barn


True story och sjukt som bara den!

Ni hittar hela artikeln hos Mama. Så så galet.

Bara sånt fint montage mama har gjort av mig och mamma i nästan samma ålder. Hon är 10 år yngre än mig på kortet till höger. Säker på att vi hade varit bästisar om vi setts då.
Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Folk tror att jag har kidnappat mina barn”


  1. Ida skriver:

    Intressant artikel! Jag är nog (tyvärr) en av de där som ”inte ser färg”. Det var väldigt tänkvärt för mig att läsa just det att det endast går när man inte tillhör en utsatt grupp. Det är så mycket jag har insett att jag behöver öppna upp ögonen för. Jag skäms över att det finns så mycket som jag inte reflekterat över.

    Tack Elaine för en fantastiskt fin blogg, den är reflekterande, nyttig och klartänkt. Kommer sakna inläggen under din semester. Men njut så in i bomben av ledigheten!

Lämna en kommentar