Belöningar is the shit


Jag har ett poddmanus att skriva, sen ska jag belöna mig själv med att plantera det som Gustav och jag inhandlade hos Zetas idag. Åh herre min gud vad fint vi kommer att få det på vår trall!

Man kanske inte borde skriva om belöningen innan den kommer.

Det känns nästan som belöningen redan är i knät. Jag drömmer mig bort direkt. Har satt på mig ett par byxshorts och ser hur jag gräver upp lavendelkvistarna och sätter dem i krukor som Victoria har valt ut.

Men först ska det skrivas manus, manus, manus. Jag tror på belöningar i takt med jobb. Jag har ju faktiskt bara tre dagars jobb kvar, sen är det semester. Semesternaglar har jag redan fixat, godis.

Jag läste alla era tankar kring digital paus. Det verkar som att ni blev inspirerade och röstar för att jag ska göra det. Det känns faktiskt himla peppande att göra. Jag vill ju vara närvarande och känna nuet med mina barn. Om inte annat så får jag göra som en av er skrev: skriva ner potentiella blogginlägg till augusti när jag känner att det kliar lite i bloggnerven. Jag älskar att blogga. Men sociala medier gör mig till en scrollzombie och rätt olycklig helt ärligt. Tack snälla för att ni stöttar en digital paus. Det ser ut som att jag tar en sån mot slutet av veckan.

Men innan dess får ni leva med tankar och trädgård, barnuppfostran och soulsearching! Jag är såååå glad att vara tillbaka! Men nu måste jag skriva poddmanus. Det ska handla om konsten att hålla tal.

Kort fråga först –

Kör ni belöningssystem åt er själva?

Hur och när isf?

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Belöningar is the shit”


 1. Mp skriver:

  Så roligt att du har börjat blogga igen. Får ofta dåligt samvete över att jag lägger min tid på att läsa bloggar, men får aldrig dåligt samvete när jag läser din eftersom det sätter igång så många bra tankar! Har tagit bort alla sociala medier i övrigt och mitt nästa steg kommer vara att ta bort bloggarna också, men inte din😉

 2. Maria skriver:

  Jag har köpt en 3310 tack vare dig. Tänkte använda den under mina två veckor med barnen. Kram

 3. Rebecka skriver:

  Helt klart belöningar!
  Superviktigt ju, å uppslatta sig själv 😉

  Jag har oxå tänkt mycket på det med å inte använda telefonen, men jag fotar så väldigt mycket.
  Å de känns tråkigt att inte kunna fånga minnena som jag brukar, jag har förvisso en liten smidig gopro, men de blir lixom inte samma sak 🤷🏻‍♀️

Lämna en kommentar