Jag kommer att sakna er


Hur märkligt är inte det att när jag varit borta från bloggen i två år så känns plötsligt en månad helt galet långt och jag känner att jag kommer att saknar er. Jag måste fan tidsinställa ett gäng inlägg från lördag och framåt då jag tar min Nokia 3310 i bruk. Det är så mycket jag vill säga er och så mycket som jag vill höra men får vänta gott tills augusti. Jag ska lämna telefonen hos mamma. Är man knäpp som saknar sina bloggvänner?

Nej jag tycker inte att jag är det. Men skulle ni se mig lufsa omkring i min semester här i Stockholm som vi kommer att hålla oss, så säg gärna hej! Risken är att jag blir gladast i stan och pratar om saker jag ville blogga om och sen inväntar er kommentar IRL. Haha, nej så tossiga ska vi inte vara.

Men vet ni. I denna osäkra höst som kommer så känns det riktigt bra att ha denna lägereld ihop. Denna gång ska jag lära mig att blogga på ett sätt som varar länge länge. Men det är inte semester än. Jag ska blogga som om det vore 2011 ända tills på fredag – i alla fall i realtid. Sen får ni nog några tidsinställda efter det.

Puss och godnatt!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Jag kommer att sakna er”


 1. Gabriella skriver:

  Sunt att ta en paus faktiskt. Jag hade också en gammal Nokia förut och surfade på datorn. Sedan fick jag en samsung och fastnade i surfträsket 😀. Jag ska också pausa lite i sommar. Njuta! Kram

 2. Jelena skriver:

  Kommer sakna dina inlägg, men sunt med en paus. Funderar också på hur jag ska göra. Vi flyttar hela familjen till österrike om tre veckor så jag tror det kommer behövas lite skärmar för barnen iaf om vi ska få allt gjort, men jag ska försöka stanna upp! ☀️🙏

 3. Sussi skriver:

  Du gör helt rätt, fokusera på din härliga familj och njut av ledigheten. Ha en riktigt skön semester så ses vi i augusti igen 🙂

 4. Henric skriver:

  Såg att fredag blev till måndag och att jag får möjlighet att läsa några inlägg till innan du går på semester. Det gillar jag….

  Kommer sakna att läsa din blogg…

Lämna en kommentar