En nokia eller inte under semestern


Godmorgon folket! Jag klurar rätt mycket över hur jag ska göra över semestern! Jag har precis signat kontrakt med en plattform jag verkligen känner är rätt för mig men det börjar inte förrän i augusti! Jag är helt kär i chefsredaktören utan att känna henne än. Vi pratar samma språk, vem skriver så här? Jo denna underbara människa!

Och så jag såklart, haha!

Hennes reaktion och mitt svar när vi var signed selead delivered Im yours fifan😍 hösten kommer bli grym!

Jag brukar ju hänga med min Nokia 3210 och familjen såklart över semestern. Meditation, träning och god bra mat har gjort mig så laddad för hösten. Jag känner mig skyldig att hålla denna plattform levande.

Samtidigt är inte något vilande dött. Det blir bara mer levande sen. Jag tycker det är klurigt! Jag skulle vilja ha den där digitala pausen när jag ändå kan och komma tillbaka i augusti. Det här är förresten min vilobänk efter löpturen i Älvsjöskogen. Samma skog där Trollkarlen Tyst landar den 9/9😍. Älskar att lägga mig här och spana himmel varvat med telefonen!

Utsikten.

Vad tycker ni jag ska göra? Planerar ni en digital paus över semestern? Jag tror det är jättebra för hösten rent professionellt. Att ha en massa energi och förmåga att skapa kreativa tankar både i en tid då vi behöver vara kreativa för att ha jobb men också skapa förutsättningar för kreativitet genom att låta hjärnan vila från digitala intryck.

Jag tänker att nästa gång jag blinkar så är barnen vuxna. Och behöver jag en paus från dem behöver jag ju inte scrolla loss utan göra saker man gjorde förr i tiden, tog en promenad, träffade en vän osv. Klurigt.

En dum telefon har gett mig många smarta semestrar! Vad tycker ni?

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “En nokia eller inte under semestern”


 1. Happy skriver:

  Ta ledigt! Koppla ner, koppla av. Vi finns kvar och kommer igen efter senestern 💖

 2. Behöver du vara ledig, ta ledigt! Vi hittade ju uppenbarligen snabbt tillbaka efter ett mycket längre uppehåll än så nu under våren 😉😃

  Nu är min blogg ryggraden i min business men jag har ändå bestämt mig för att ta ledigt hela juli och augusti efter en grymt intensiv vår. Känns klokare och mer kvalitativt för mig att göra så även om det är lite läskigt också. Men, oavsett vilken telefon du bestämmer dig för att använda lör vi finnas kvar här 😃

 3. Mathias skriver:

  Jag tror att en digital paus kan vara lika stressande för en del som konatant närvaro är för andra. Jag vet att för mig skulle det vara stressande med allt jag kommer på att jag vill testa/utvärdera. Dock så åker kundmail osv på att endast hämtas vid direkt begäran. Jag tror på att göra annat under ledighet, dvs det man vill göra för eget intresse, men som inte hinns med i vanliga fall.

 4. Anette skriver:

  Ta en paus vi är kvar.
  Är det för jobbigt så lägg upp 1-2 inlägg per vecka. Jag tror att vi är kvar vilket som.

 5. Felizia skriver:

  Jag tycker sociala medier är både inspirerande och lärande. Om man använder de rätt. Jag ser det som avkoppling men har då ett krävande jobb som är lika tungt året runt – och speciellt i en pandemi som är inne på månad fyra… Men alla gör som de vill och mår bäst av!

 6. Sofia Karlsson skriver:

  Ta ledig, skriv ned på papper vad för ämnen du kommer på att du vill ska vara på bloggen och som du inte kan skriva just nu då du inte har mobilen 😊

 7. Denise skriver:

  Ta en välförtjänt paus! Men se den inte som ett tvång tänker jag, utan om du en dag känner en superpepp att skriva om något speciellt så ”får” du.

 8. Jenny skriver:

  Ta semester fifan!! 🙂

 9. Anni skriver:

  Klart du kan ta en paus om det känns rätt för dig 🙂 personligen så håller sociala medier mitt sinne i schack, bor på landet o semester själv med barn i 6 veckor, Corona så inga träffar med mor och farföräldrar och sätter vi pratar på är Skype o skicka bilder osv. Sen måste jag ha spotify när jag är ute o springer, musik är som balsam för själen. Dock är planen att telefonen liksom fåt ligga när vi gör saker, den är i bilen när vi är på stranden o ute o leker o sånt.

 10. Fru W skriver:

  Ta paus utan dåligt samvete, vi finns kvar här ❤️

Lämna en kommentar