Ett stycke hemmakontor


Det här känns så himla skönt att slippa sitta på en varm gästsäng och podda. Att slippa köksbordet utan att ha ett gästrum och kontor i ett! Alltså här kommer jag jobba massor. Så här såg det ut innan.

En myshörna som vi sällan använder alls. Köksbordet har blivit arbetsplats men det känna skönt att lämna jobbenergin nära groventré och hall. Jag älskar den rosa lampan jag köpte till, visst blev det fint!😍

Här ska det göras riktigt bra poddar som ni ska få lyssna på till hösten. Och det bästa är altanen som Lovisualisera kommer inreda utanför groventrén. Det kommer bli sååå fint! Soffa, hängstolar, bord och kanske ett litet apelsinträd.

Här kan även min mobil få parkera när jag kommer hem! Så skönt att koncentrera och lämna jobbet i detta ljuvliga rum! Gustav tyckte det blev jättefint! Jag köpte bord, stol och lampa hos Bruka design!

Det här känns som ett bra sätt för mig att skapa förutsättningar att hålla mina rutiner, mobilparkera, lämna jobbet här inne. Det var så skönt att läsa att ni tycker att ett blogginlägg om dagen räcker gott och väl.

Jag kan ju alltid tidsinställa två inlägg till helgen så att mina barn får full fokus då men att jag vila från det digitala också.

Jag är förresten riktigt nedstämd idag igen. Men det får jag berätta om imorgon. Det är inte lätt att vara förälder. Jag är helt slut känslomässigt och ledsen. Jag vet inte vad det är för fas som åttaårsåldern är, men jag vet att Matheo vill samarbete men inte lyckas så bra just nu. 😞❤️

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Ett stycke hemmakontor”


  1. Linda skriver:

    Så fint arbetsrum du har fixat, det är bra att kunna ”gå från jobbet” när man jobbar hemma. Här kommer du att få mycket jobb gjort och jag tror kreativiteten kommer att flöda, kanske lite extra! Något som är superviktigt är att koppla bort jobbet helt, tex. på helger och kvällar och att inte alltid ha mobilen i närheten, man kan inte vara nåbar alltid :-).

Lämna en kommentar