Orvar Star, visdomstand och så ni dårå


Tänkte bara skriva ett lite in the moment inlägg där jag står i portuppgången till min tandläkare och precis dragit ut en lång visdomstand som satt fel. Jag känner mig lite mallig över mitt mod men också tacksam att jag fick se Real Housewifes of Hollywood under tiden Vigert drog med tången. Sen är jag tacksam till er❤️

En lång tand har lämnat denna käke

Jag vet att jag fått kritik förut att jag bara lyfter och utvecklar kommentarer som är negativa och det då känns lönlöst att skriva snällt för att det inte verkar landa hos mig. Well, de landar så in i tusan. Om skatans kommentar kröp in under huden så vandrar era kommentarer rakt in i hjärtat. Tusan vad jag tycker om er bloggvänner! Karima och Marika era kommentarer blev nästan en kärleksbombsduett😍😂😍!

Detta fick mig att dra på smilbanden.

Jag blir också så peppad på bloggformatet igen då jag hittat ett förhållningssätt som inte är dokumenterande i sak mer än att jag kanske dragit ut en visdomstand, utan istället kan bjussa på känslor och samtidigt få höra om era. Ni ger så mycket tillbaka! Som Eli vara pappa gjorde en rejäl resa och fick framgångar som hans barn inte ska behöva skämmas för utan var stolta över.

❤️❤️❤️❤️

Och sen att ni säger att ni tycker om att komma hit. Det är ju verkligen känslan att få ha ett kalas med gäster som verkligen vill komma och stanna kvar. Tack för att ni berättar det och hjärtar inlägg men också varandras kommentarer. Det gör en ju mer peppad att skriva och delge tankar. Tack❤️.

Bloggpepp och kommentarpepp tillbaka, instant karma❤️

Kom ihåg att era ord gör mer än man kanske förstår och jag är inte så kaxig som jag kanske ger intrycket av att vara. Jag ryter ifrån, det kan jag. Men nån magisk sköld för elaka kommentarer har jag inte. Det kom tyvärr inte på köpet med offentligheten. Var snälla bakom tangentborden❤️

Nu ska jag hem och fredagsmysa. Jag är faktiskt i behov av lite ensamtid. Dagens möte med mina älskade kollegor tog på krafterna för alla men det var så bra. Coronakriser tillsammans med parallella livskriser för väldigt många tar på krafterna. Många missuppfattningar sker under stress och press, men alla ger alla chans att be om ursäkt. Det gör så himla mycket!

Jag är inte långsint alls när folk gör fel mot mig, men jag ältar när jag gjort fel mot andra trots att de förlåtit mig och vi rett ut det hela. Är ni likadana?

Jag önskar er en ljuvlig helg och att firande med Orvar Star Eksvärd (ni som vet vet) aka Matheo blir toppen. Han fyllde åtta år igår. Time flies!

Orvar Star Eksvärd

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Orvar Star, visdomstand och så ni dårå”


 1. Alva skriver:

  Jag läser heller inga andra bloggar än just din då jag tycker du gör ett bra arbete för utsatta barn och har något och komma med. Jag känner inte dig men upplever dig som empatisk och en som brinner för det du gör. Jag kommer fortsätta köpa och läsa dina böcker. Stort grattis till din fina son. Hoppas han får ett fint kalas! 🎈

 2. Karin skriver:

  George Floyd var en BROTTSLING, en KRIMINELL! Hade du varit lika högljudd Elaine om han var pedofil? Hade du gapat lite mkt om detta då? Vart var du när den VITA svenska pojken blev skjuten av en polis förra året? Vart var din röst då? Jävla hycklare.

  • Alva skriver:

   Rasism är en maktstruktur i vårt samhälle som innebär att vissa vita personer förminskar, trycker ner, diskriminerar svarta personer av olika anledningar i olika sammanhang. Det är rasismen som måste motverkas. Nu är jag inte insatt i om George Floyd var brottning eller ej men oavsett vilket så rättfärdigar det Absolut inte polisens övervåld och brist på empati som resulterade i att han dog. Med den vita killen antar jag att du syftar på incidenten där polisen skjuter en pojke med Downs syndrom? Om Jag inte missminner mig har Elaine visst tagit upp detta. Oavsett vilket så urskuldrar det ena inte det andra. Inget av det var korrekt. Båda händelser av hemska och beklagansvärda. Övervåld, diskriminering och rasism är aldrig okej oavsett sammanhang.

  • Alva skriver:

   Verkligen trist och läsa sådana kommentarer som Karins. Okunniga och med brist på empati. Jag vet inte vad det är med nätet, olika sociala medier mm som plockar fram det värsta i vissa individer. Mycket hat och inte kunna unna andra när det går bra för dem. Mycket andrafiering vi mot dem mentalitet. Mordhot som skickas till både Anders tegnell och olika andra politiker. Rasistiska kommentarer. Man blir så ledsen. Som jag skrev innan så är rasism aldrig okej. Man får lov och tycka olika men då får man också tänka på hur man uttrycker sig och mordhot och diverse andra kommentarer jag ser på nätet är inte ett vettigt sätt och uttrycka en annan ståndpunkt på i en sakfråga. Har sett på trolljägarna en hel del och man blir ju mörkrädd över vissa trolls resonemang.

  • wigwag skriver:

   Herregud…vilken korkad kommentar. Poliserna som mördade Floyd har det rasistiska rättsväsendet i USA bestämt sig för att åtala. De riskerar livstids fängelse allihop. Demonstrationer i Coronatider pågågår över hela vårt klot. Folk har dött och riskerar dö för att få visa sin avsky för det som hände Floyd. Det går inte vara för högljudd i detta sammanhang. Men det är klart…en bloggare i Sverige hycklar och skyddar kriminella…Ja då jävlar brinner det till hos dig. Så dumt även om du Karin, haft rätt i sak.

   • dd skriver:

    Karin har rätt i sak. Han är dömd för väpnat rån i en butik och hade både Crystal meth och fentanyl i kroppen när han dog.

    En gullig liten pappa på tunga droger som inta har några problem att dra vapen på oskyldiga. Tror ni inte polisen visste detta när det grep honom och det var orsaken att hålla honom hårt och istället hudfärgen?
    Han förtjänade inte att dö men polisen förtjänar inte rasistkortet.

   • wigwag skriver:

    Fast ingen här vare sig hycklar eller skyddar kriminella för det. Det du tar upp är fullständigt irrelevant i sammanhanget.

 3. Apropå fakta och hur man kan lyssna på sitt eget förut och andra experter än dem som fått rampljuset…

  26 forskare: Regeringens miljardsatsning på coronatest och smittspårning kan vara bortkastad om inte anhöriga till sjuka sätts i karantän.

  Dessutom bör Sverige följa WHO:s nya rekommendationer att ”bära munskydd när man använder allmänna transportmedel, besöker butiker eller vistas på andra platser med många personer samlade”.

  https://www.dn.se/debatt/26-forskare-anhoriga-till-sjuka-maste-sattas-i-karantan/

  • Så här står det i Världshälsoorganisationens (WHO:s) anvisningar:

   ”WHO rekommenderar att kontakter till laboratoriebekräftade covid-19-patienter sätts i karantän i 14 dagar, från den tidpunkt de sist exponerades för patienten.”
   Så här står det i Världshälsoorganisationens (WHO:s) anvisningar:

   ”WHO rekommenderar att kontakter till laboratoriebekräftade covid-19-patienter sätts i karantän i 14 dagar, från den tidpunkt de sist exponerades för patienten.”

   Men i Sverige finns alltså inga begränsningar när det gäller symptomfria nära kontakter till smittade personer:

   ”Så länge syskon eller andra familjemedlemmar inte har symtom kan de göra som vanligt och gå till förskola, skola eller jobb.” <- i artikeln är detta en länk till FHM

   Sverige är ett land som är helt cocobananas.

Lämna en kommentar