Det trodde jag inte om Gustav..


Jag lyssnar på gammal musik men hör nya rader. Lauryn Hills The miseducation of Lauryn Hill är ju ett mästerverk. Och nu när majoriteten antingen har kris eller känner folk som går igenom kriser passar musiken så himla bra.

Forgive the Father for, they know not what they do.

Jag har mött fula fiskar i branschen genom åren som gett mig en och annan livsläxa. Jag är ganska godtrogen och fortsätter gärna att vara det. Jag tror hellre gott om folk än att misstänka alla. Samtidigt har jag inga problem att säga vad jag tycker till den eller de som det berör. Jag är inte konflikträdd just av det viktiga skälet att jag inte ser det som att bråka – jag ser det som att lösa ett problem tillsammans. Jag tror alla jag jobbat med professionellt vet exakt var de har mig. Jag pratar gärna till inte om människor.

Beware the false motives of others
Be careful of those who pretend to be brothers
And you never suppose it’s those who are closest to you
To you
They say all the right things, to gain their position
Then use your kindness as their ammunition
To shoot you down in the name of ambition, they do
Oh

Från låten Forgive them Father.

Jag häpnar faktiskt över de som är snälla med motiv och utan hjärta. Har ni träffat sånna? Jag har aldrig haft sånna vänner med stött på sånna professionella genom åren. Har ni?

Från det ena till det andra! Gustav och jag köpte hallonbuskar på Zetas häromdagen. Han vill plantera saker man kan äta och jag vill plantera vackra stora saker som ett japanskt lönnträd, gärna som insynsskydd till vår groventré som har glasdörrar. Vi började med hallon-, jordgubbs- och smultronbuskar. Gustav är så nöjd!

Han har blivit en riktig trädgårdsnisse, det är så gölligt att se hur han pular med gräsmattor och sätter timer för vattning och har koll på kåltrastarna i träden. Jag lär känn en ny Gustav i varje ny livsfas. Man vet ju aldrig om den man blir kär i också blir en bra pappa. Men det fick jag upptäcka när Matheo kom.

Foto Jesper Anhede

Och att Gustav skulle bli den han blev till trädgården var också en glad överraskning! Han är väl en omhöndertagande person helt enkelt😍.

Gustav och Evy provar ut en lila klänning från gudfar Crille💜

Man vet faktiskt inte vad man får på köpet när man blir kär i en person. Han kan vara en grym kärleksfling, men en usel pappa när man fått barn. Livet är fullt av överraskningar och Gustav gav mig ett gäng😍

Nu inväntar jag kidsen och så blir det bad i poolen efter skolan! Supervarmt i stockholm idag!

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Det trodde jag inte om Gustav..”


  1. Jennifer skriver:

    Ni måste ju köpa krusbärsbuskar, godaste bäret!!!!

Lämna en kommentar